Prpić: Ni Srbi nisu u formi, Đoković je daleko od svojih najboljih igara

Prpić: Ni Srbi nisu u formi, Đoković je daleko od svojih najboljih igara

Tekst: M.P.
Foto: Srećko Niketić (Cropix)

"PRIJAVIT ću Čilića, Ljubičića, Karlovića i Ančića. Za sada je tako, imamo još deset dana, a bitno je prijaviti igrače kako bismo onda i do sat vremena prije izvlačenja parova mogli raditi promjene", otkrio je izbornik Prpić samo nekoliko tjedana uoči vrlo bitnog Davis cup susreta protiv Srbije u Splitu.

Nažalost, u reprezentaciji je i dalje bolnica. Karlović muku muči s Ahilovom tetivom, Ančića boli disk, niti Ljubo nije zdrav, ali je ipak najbliži nastupu.

"Razgovarao sam s Ljubom u Parizu i njegov je stav bio isti kao što je i u svim onim izjavama koje je dao medijima. Ivan je rekao kako će se staviti na raspolaganje ukoliko Karlović i Ančić ne budu spremni. Iako niti on nije dobar sa zdravljem, dapače, i sam ima velikih problema", kaže Prpa i dodaje:

"Možemo se samo nadati da će situacija za tri tjedna biti bolja nego danas. Ne možemo ništa garantirati, možemo samo vjerovati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čila ne pokazuje svoju kvalitetu u posljednjih mjesec i pol dana"

Ipak, niti Srbi ne impresioniraju posebno dobrim nastupima u posljednje vrijeme na touru.

"Istina je, Srbi nisu u formi, ali su ipak zdravi. Možda Đoković ne igra na nivou na kojem je igrao prije godinu i pol dana, ali... Ne znam, možda bismo mogli Čili na leđa staviti pritisak te dvije pobjede u singlu", pomalo se našalio Prpić.

Sljedeći tjedan starta Wimbledon. Što može Čila od kojeg se jedino realno očekuje rezultat?

"Marin je kvalitetan igrač, ali nažalost, to u posljednjih mjesec i pol dana ne pokazuje. Ipak, on uvijek može iznenaditi i odigrati dobro. Wimbledon bi mu trebao pasati", zaključio je izbornik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara