Pucao penal za pobjedu pa nestalo struje na stadionu

Pucao penal za pobjedu pa nestalo struje na stadionu

Foto: Screenshot

NIŽELIGAŠKI nogomet nepresušan je izvor urnebesnih scena s travnjaka. Utrčavanje životinja, ružni startovi, spektakularni golovi...nestanak struje.

Upravo to dogodilo se nogometašima Abbey Hulton Uniteda i St. Helens Towna na kojoj je Abbey u 95. minuti, kod rezultata 0:0 imao penal za pobjedu.

Napadač Josh Graham stavio je loptu na bijelu točku, i baš kad se spremao izvesti penal, igralište je utonulo u mrak. Ne, nije nestalo struje i nitko nije greškom ugasio reflektore, već su oni bili spojeni na javnu rasvjetu koja se gasi u točno 22 sata, što znači da ih nije bilo moguće ponovno upaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi ni to bio problem da dečki iz St. Helensa nisu zapeli na autocesti i zakasnili na utakmicu 25 minuta pa ona nije završila do "kobna" 22 sata.

Sucu nije preostalo ništa drugo nego da prekine susret s konačnim rezultatom 0:0.

"Bili bismo zadovoljni s bodom, a kad smo dobili penal bio sam oduševljen činjenicom da bismo mogli i pobijediti. Pričali smo sa sucem, ali on ništa nije mogao napraviti kad se nije vidio prst pred nosom. Vidjet ćemo što će odlučiti čelnici lige", razočaran je bio Abbeyev trener David Riley.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara