Stručna komisija predložila Bilića za izbornika, Gudelja za prvog trenera

Stručna komisija predložila Bilića za izbornika, Gudelja za prvog trenera

STRUČNA komisija Hrvatskog nogometnog saveza u subotu je održala sjednicu na kojoj je Slaven Bilić predložen kao kandidat za izbornika mlade hrvatske nogometne reprezentacije, a Ivan Gudelj za mjesto prvog trenera mlade reprezentacije, piše Večernji list.

Sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se izabrati novi izbornik održat će se u utorak u 11 sati. Osim Bilića i Gudelja, kandidati su bili Zoran Vulić i Dražen Ladić.

Bilić je bio najavljivan kao favorit za mjesto izbornika mlade reprezentacije. Mnogi su ga željeli vidjeti i na klupi seniorske vrste, no stariji su dobili prednost. Bilić ima trenerskog iskustva s Hajdukom, kao i završenu trenersku školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Bilića, U-17 izbornik Ivan Gudelj i već dugi niz "nadzornik" mladih u HNS-u, bio je najveći favorit. Njega je zagovarao Novoselac.

Bilićev izbor bio bi sasvim logičan. Utišali bi se povici s juga o pretjerano "plavim" strukturama u HNS-u. Također, nogometna javnost bi u HNS-u htjela vidjeti što više brončanih iz Francuske koji su prestali igrati nogomet. I to bi bilo zadovoljeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara