Trener Debrecena: Odlično smo iskoristili situaciju

Trener Debrecena: Odlično smo iskoristili situaciju

SLUŽBENE Internet stranice Debrecena su visoku pobjedu protiv hrvatskog prvaka u "utakmici povijesnog značaja" ocijenile kao "iznimni uspjeh", a trener mađarskog prvaka Attila Supka bio je vrlo zadovoljan rezultatom, ali se nije prepustio euforiji.

"Nismo ovo očekivali jer smo znali da igramo s jakom momčadi, no odlično smo obavili svoj zadatak i ostvarili dobar rezultat. Vidjelo se da je Blažević organizirao obranu, naši protivnici igrali su na kontru." - kazao je Supka nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da se Splićani na ovoj utakmici nisu znali nositi s našim bočnim igračima, pa smo tako maksimalno ostvarili svoje planove i  odlično iskoristili prilike. 3:0 ne znači da je naša momčad prošla dalje, i nadalje smatram da imamo 50 posto izgleda za to." - oprezno je dodao trener Debrecena.

"Znamo da Hajduk na domaćem terenu igra drugačiju igru i da je u stanju 90 minuta vršiti pritisak na vratara, no nadam se da neće biti problema i da ćemo znati iskoristiti ovu prednost." - zaključio je vidno zadovoljno Supka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara