Reprezentacija / Hrvatski košarkaši
JASMIN REPEŠA pojavi se u španjolskim medijima kad god neki ugledniji košarkaški klub traži novog trenera. Tako je i ovaj put preko noći postao glavni kandidat za klupu Unicaje.
POSLIJE šokantnog poraza u finalu Eurolige od Olympiacosa košarkaši CSKA okrenuli su se obvezama u ruskom prvenstvu. U prvoj utakmici finala pobijedili su Himki 81:62 i u seriji do tri pobjede poveli 1:0.
MARKO POPOVIĆ u nedjelju je sa svojim Žalgirisom podignuo trofej litavskog prvaka. U razgovoru za Media servis otkrio je kako je jako zadovoljan u Litvi, ali i da, ako bi morao otići, to bi bio rodni Zadar.
TUSKI košarkaški velikan Fenerbahče na kraju sezone sprema otkaz Nevenu Spahiji, piše portal eurohoops.net.
"ZNAM da želim igrati za Panatinaikos na čijoj klupi sjedi Željko Obradović. On je za mene najbolji trener na svetu, bolji i od Grega Popovića
DARIO ŠARIĆ izabran je u prvu petorku finalnog turnira juniorske Eurolige.
JUNIORI Zagreba pobijedili su u neizvjesnoj utakmici u Istanbulu turski Fenerbahçe sa 79:76 u prvoj utakmici završnog turnira juniorske Eurolige!
BOJAN BOGDANOVIĆ pod povećalom je New Jersey Netsa uoči završetka košarkaške sezone u Europi. Glavni menadžer NBA kluba Billy King hrvatskog će reprezentativca pratiti u utakmici četvrtfinala doigravanja turske lige između Fenerbahčea i Bešiktaša u petak.
"VRANKOVIĆ se prema meni nije ponio kao čovjek", u intervjuu za Index priča Marko Banić, kapetan Bilbao Basketa za kojeg je u srijedu odigrao 300. utakmicu.
KOŠARKAŠI madridskog Reala na svom su parketu pobijedili Estudiantes 85:80 i ostali na trećem mjestu Endesa lige.
VALENCIA, ekipa Velimira Perasovića, prvi je finalist ovogodišnjeg izdanja Final Foura Eurocupa, koji se održava u ruskom Himkiju.
NJEMAČKI košarkaški prvoligaš Telekom Baskets iz Bonna raskinuo je ugovor sa Zvonkom Buljanom.
JASMIN REPEŠA preporodio je potonulu Cibonu po svom povratku u Hrvatsku, a sada se nada da će isto moći napraviti i s reprezentacijom.
U DERBIJU turskog prventsva Galatasaray je na svom parketu slavio protiv Bešiktaša 92:81 u posljednjoj utakmici 25. kola.