Index.hr
11:45 • 19.3.2010 •
POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGE
•
TRAŽI
Klub
TKO JE ONLINE
FORUM
CHAT
Neregistrirani korisnik |
Logirajte se
ili
registrirajte
.
Index
Marketing
Kontakt
Impressum
Klub
Pregled profila
Moj profil
Privatne poruke
Forum
Bloger
E-Cards
Wallpapers
Oglasi
HR Foto
Bloger
Video
Video arhiva
Forum
Vijesti
Naslovnica
Najnovije vijesti
Media Index
Komentari
Arhiva
Sport
Naslovnica
Klađenje
Arhiva
Xmag
Naslovnica
Zanimljivosti
Showbiz
Lifestyle
Ljepotice
Nightlife
Reality
Arhiva
Nightlife
Auto
Info
Vrijeme
Tečaj
Kino
TV program
Horoskop
OSTALI SPORTOVI
Skijanje
NOGOMET
HNL
SP 2010
Liga prvaka
Hrvatska reprezentacija
Europa liga
Lige petice
Navijači
Euro 2012
Transferi
Hrvatski nogometaši
Regionalna liga?
Kriza hrvatskih klubova
KOŠARKA
TENIS
RUKOMET
OSTALI SPORTOVI
Auto-moto/Formula 1
Vodeni sportovi
Atletika
Poker
Skijanje
Borilački sportovi
Hokej
Zanimljivosti
Korak u prošlost
KLAĐENJE
NHL: Varvarski nasrtaj Viznevskog
IV: Janković - Stosur (petak, 20h)
Džomba:Lukića isključiti iz fudbala
Kreće Superliga u američkom fudbalu
NBA: Pobede Orlanda i Denvera
Vonn: Skijat ću još pet godina
četvrtak, 18.3.2010 22:37
NAJBOLJA svjetska skijašica današnjice, Amerikanka Lindsey Vonn, najavila je kako će karijeru završiti 2015. godine.
Jakov Fak odličan 11. u norveškom Holmenkollenu
četvrtak, 18.3.2010 16:36
HRVATSKI biatlonac Jakov Fak nastavlja s odličnim rezultatima na kraju ove sezone. U sprinterskoj utrci Svjetskog kupa na 10 km u norveškom Holmenkollenu osvojio je 11. mjesto.
Obitelj Nodara Kumaritašvilija dobiva odštetu od organizatora OI
utorak, 16.3.2010 21:24
ORGANIZACIJSKI odbor Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru (VANOC) isplatit će obitelji tragično preminuloga gruzijskog sanjkaša Nodara Kumaritašvilija odštetu nepoznatog iznosa.
Ammann slavio i u posljednjem natjecanju sezone
nedjelja, 14.3.2010 16:59
U PETAK je švicarski skijaš-skakač pobjedom u Lillehammeru osigurao naslov pobjednika u Svjetskom kupu, a pobijedio je i na posljednjem natjecanju sezone u Oslu.
Jakov Fak tek 34. u finskom Kontiolahtiju
nedjelja, 14.3.2010 13:29
NAKON subotnjeg sprinta u nedjelju je finski Kontiolahti bio domaćin dohvatnoj utrci Svjetskog kupa biatlonaca, nastavku natjecanja od dana ranije.
Njemačka fešta u Garmischu: Riesch uzela slalomski globus!
subota, 13.3.2010 14:19
NJEMAČKA skijašica Maria Riesch osvojila je Mali kristalni globus u slalomu nakon što je u završnoj utrci sezone osvojila treće mjesto.
Drama pripala Herbstu: Lizeroux odvozio utrku života i ostao bez globusa!
subota, 13.3.2010 13:13
FELIX NEUREUTHER pobijedio je na svom terenu u Garmischu u posljednjoj slalomskoj utrci sezone koja je ponudila rijetko viđenu dramu u borbi za Mali kristalni globus.
Schild sigurno plovi prema slalomskoj pobjedi u Garmischu, Jelušić na 20. mjestu
subota, 13.3.2010 10:58
AUSTRIJANKA Marlies Schild u uvjerljivom je vodstvu nakon prve vožnje slaloma u Garmisch-Partenkirchenu, posljednje utrke ove sezone u Svjetskom skijaškom kupu.
Nedodirljivi Ammann slavio i u Lillehammeru za Veliki globus u skijaškim skokovima
petak, 12.3.2010 21:15
PETAK je definitivno bio dan potvrđivanja Velikih kristalnih globusa. Nakon što su to u alpskom skijanju napravili Lindsey Vonn i Carlo Janka, uspjelo je to i Simonu Ammannu u skijaškim skokovima.
Vonn prestigla Bodea Millera i izjednačila se s Janicom u broju kristalnih globusa
petak, 12.3.2010 19:11
"NISAM mogla očekivati više od ove sezone. Imam američki rekord po broju pobjeda u Svjetskom kupu, treći Veliki kristalni globus i olimpijsko zlato u spustu", riječi su američke skijašice Lindsey Vonn.
Pogledajte kako to radi Lindsey Vonn
petak, 12.3.2010 13:57
"DALA sam sve od sebe, sve što sam mogla. U potpunosti sam ispražnjena. Veliki globus jedna je od najtežih stvari za osvojiti u svijetu sporta", odahnula je Vonn nakon Super G utrke u Garmischu.
Janka pobjedom uzeo Veliki kristalni globus, Ivici novi TOP 10 rezultat!
petak, 12.3.2010 12:42
POBJEDOM u posljednjem veleslalomu sezone Švicarac je Benjaminu Raichu pobjegao na nedostižnih 106 bodova prednosti uoči sutrašnjeg slaloma.
Janka milimetar do Velikog kristalnog globusa, Kostelić ponovno u TOP 10
petak, 12.3.2010 09:47
NAKON prve vožnje veleslaloma u Garmisch-Partenkirchenu u vodstvu je Švicarac Carlo Janka, a naš Ivica Kostelić nalazi se na desetom mjestu.
FIS potvrdio: Vonn je osvajačica Malog globusa u superkombinaciji
četvrtak, 11.3.2010 18:35
FIS je potvrdio u četvrtak da je Amerikanka Lindsey Vonn osvajačica Malog kristalnog globusa u superkombinaciji.
Galerija
Lijevo
Desno
1/6
Kostelići su mi simpatični:
Da
Ne
ostale ankete...