Index.hr
12:08 • 15.3.2010 •
POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGE
•
TRAŽI
Klub
TKO JE ONLINE
FORUM
CHAT
Neregistrirani korisnik |
Logirajte se
ili
registrirajte
.
Index
Marketing
Kontakt
Impressum
Klub
Pregled profila
Moj profil
Privatne poruke
Forum
Bloger
E-Cards
Wallpapers
Oglasi
HR Foto
Bloger
Video
Video arhiva
Forum
Vijesti
Naslovnica
Najnovije vijesti
Media Index
Komentari
Arhiva
Sport
Naslovnica
Klađenje
Arhiva
Xmag
Naslovnica
Zanimljivosti
Showbiz
Lifestyle
Ljepotice
Nightlife
Reality
Arhiva
Nightlife
Auto
Info
Vrijeme
Tečaj
Kino
TV program
Horoskop
TENIS
Davis Cup
NOGOMET
HNL
SP 2010
Liga prvaka
Hrvatska reprezentacija
Europa liga
Lige petice
Navijači
Euro 2012
Transferi
Hrvatski nogometaši
Regionalna liga?
Kriza hrvatskih klubova
KOŠARKA
TENIS
RUKOMET
OSTALI SPORTOVI
Auto-moto/Formula 1
Vodeni sportovi
Atletika
Poker
Skijanje
Borilački sportovi
Hokej
Zanimljivosti
Korak u prošlost
KLAĐENJE
IV: Fedex prošao, Šarapova ispala
Karpov kandidat za predsednika FIDE
Trener Napretka "posebno uzvišen"
Stojačić i Katnić u Zvezdi
Pobeda Tandera, Kavsi dobili Boston
Ančić: Veći broj mečeva donijet će mi sigurnost
petak, 12.3.2010 12:11
NAKON više od godine dana pauze hrvatski tenisač Mario Ančić pobijedio je u meču ATP Toura. Učinio je to u 1. kolu Indian Wellsa, bilo je 4-6, 6-3, 6-4 protiv Bobbyja Reynoldsa.
Henman: Sada me više zanima golf od izborništva
četvrtak, 11.3.2010 10:35
PROŠLOG je vikenda britanski tenis doživio novi udarac. U ogledu 1. kola II Euroafričke zone Davis Cupa poraženi su od Litve, u meču u kojem im nije pomogao najbolji tenisač Andy Murray.
Čačić pozvao Srbe u Split: Zauzmite 1.200 mjesta i bodrite svoju reprezentaciju
srijeda, 10.3.2010 18:48
PREDSJEDNIK Hrvatskog teniskog saveza Radimir Čačić pozvao je srpske navijače u Split, gdje im priprema vrhunsku organizaciju Davis Cupa.
Srbi prebacuju lopticu: Tenzije dolaze od onih koji nisu involvirani u Davis Cup
utorak, 9.3.2010 11:00
"SMATRAM da će se HTS voditi financijskom zaradom koja bi bila najveća u Zagrebu i da će to odlučiti.", rekao je direktor Srpskog teniskog saveza Dušan Orlandić.
Henman novi britanski Davis Cup izbornik?
utorak, 9.3.2010 08:37
BRITANSKI teniski savez (LTA) sprema se smijeniti aktualnog Davis Cup izbornika Johna Lloyda i na njegovo mjesto postaviti Tima Henmana, piše The Sun.
Srbi ne žele u Split: Nadamo se da ITF neće potpisati visokorizični meč
ponedjeljak, 8.3.2010 10:23
NIKI PILIĆ, koji je nakon pobjede nad SAD-om izjavio da je "njihova" momčad bolja od hrvatske, ne bi sjedio na srpskoj klupi u gradu u kojemu je rođen.
Rus Saitaka pomeo Ančića u finalu Futuresa u McAllenu
ponedjeljak, 8.3.2010 07:54
HRVATSKI tenisač Mario Ančić izgubio je u finalu ITF Futuresa u teksaškom McAllenu od Rusa Artema Sitaka 6:1, 6:4.
Komšije u euforiji pred Hrvatsku - Đoković pobjedu posvetio Srbiji, Živojinović: Osvajamo Davis Cup
nedjelja, 7.3.2010 23:05
"PUBLIKA mi je bila izvor snage u trenucima kada mi se činilo da sam izgubio svaki atom energije. Bili su nevjerojatni", izjavio je Đoković.
Đoković doveo Orlove do Splita: Hrvatska na Srbiju u četvrtfinalu Davis Cupa!
nedjelja, 7.3.2010 19:28
MARATONSKI meč od pet setova u četiri sata odigrali su John Isner i Đoković a Nole je Srbima protiv Amerikanaca donio odlučujući, treći bod.
Davis Cup: Argentinci prošli gostovanje u Švedskoj
nedjelja, 7.3.2010 19:19
DAVID NALBANDIAN donio je Argentini proboj u drugo kolo Svjetske skupine Davis Cupa pobijedivši u odlučujućem, petom meču u Stockholmu Šveđanina Andreasa Vinciguerru.
Davis Cup: Hrvatska pomela Ekvador
nedjelja, 7.3.2010 18:18
HRATSKI tenisači pobijedili su Ekvador u dvoboju prvoga kola Svjetske skupine Davis Cupa u Varaždinu 5:0.
Branitelji naslova Španjolci se pridružili Hrvatima, Francuzima i Rusima u četvrtfinalu Davis Cupa
nedjelja, 7.3.2010 15:27
ŠPANJOLSKA, branitelj naslova u Davis Cupu, izborila je četvrtfinale natjecanja nakon četvrtog meča u ogledu protiv Švicaraca, te joj sada slijedi ogled protiv francuske reprezentacije.
Prpić potvrdio: Protiv Srba u splitskom Spaladiumu!
nedjelja, 7.3.2010 15:10
NIJE dobro trčati pred rudo, ali zabavlja. Novinari su Srbe već promovirali u četvrtfinale iako su ječer izgubili meč parova protiv Amerikanaca.
Francuzi lako svladali Nijemce u Davis cupu, Srbi izgubili u parovima
subota, 6.3.2010 18:09
FRANCUSKA Davis Cup reprezentacija pridružila se Hrvatskoj i Češkoj, selekcijama koje su već u subotu ostvarile ukupne pobjede u dvobojima 1. kola Svjetske skupine.
Polufinale Davis cupa je:
strašan uspjeh
da smo bolje organizirali polufinale mogli smo i do finala
sljedeće sezone uzimamo "salataru" 100 posto
ostale ankete...