Index.hr

12:08 • 15.3.2010 • POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGETRAŽI
Sport
TENIS
Davis Cup

Ančić: Veći broj mečeva donijet će mi sigurnost

petak, 12.3.2010 12:11
NAKON više od godine dana pauze hrvatski tenisač Mario Ančić pobijedio je u meču ATP Toura. Učinio je to u 1. kolu Indian Wellsa, bilo je 4-6, 6-3, 6-4 protiv Bobbyja Reynoldsa.
Henman: Sada me više zanima golf od izborništva
Henman: Sada me više zanima golf od izborništva
četvrtak, 11.3.2010 10:35
PROŠLOG je vikenda britanski tenis doživio novi udarac. U ogledu 1. kola II Euroafričke zone Davis Cupa poraženi su od Litve, u meču u kojem im nije pomogao najbolji tenisač Andy Murray.
Čačić pozvao Srbe u Split: Zauzmite 1.200 mjesta i bodrite svoju reprezentaciju
Čačić pozvao Srbe u Split: Zauzmite 1.200 mjesta i bodrite svoju reprezentaciju
srijeda, 10.3.2010 18:48
PREDSJEDNIK Hrvatskog teniskog saveza Radimir Čačić pozvao je srpske navijače u Split, gdje im priprema vrhunsku organizaciju Davis Cupa.
Srbi prebacuju lopticu: Tenzije dolaze od onih koji nisu involvirani u Davis Cup
Srbi prebacuju lopticu: Tenzije dolaze od onih koji nisu involvirani u Davis Cup
utorak, 9.3.2010 11:00
"SMATRAM da će se HTS voditi financijskom zaradom koja bi bila najveća u Zagrebu i da će to odlučiti.", rekao je direktor Srpskog teniskog saveza Dušan Orlandić.
Henman novi britanski Davis Cup izbornik?
Henman novi britanski Davis Cup izbornik?
utorak, 9.3.2010 08:37
BRITANSKI teniski savez (LTA) sprema se smijeniti aktualnog Davis Cup izbornika Johna Lloyda i na njegovo mjesto postaviti Tima Henmana, piše The Sun.
Srbi ne žele u Split: Nadamo se da ITF neće potpisati visokorizični meč
Srbi ne žele u Split: Nadamo se da ITF neće potpisati visokorizični meč
ponedjeljak, 8.3.2010 10:23
NIKI PILIĆ, koji je nakon pobjede nad SAD-om izjavio da je "njihova" momčad bolja od hrvatske, ne bi sjedio na srpskoj klupi u gradu u kojemu je rođen.
Rus Saitaka pomeo Ančića u finalu Futuresa u McAllenu
Rus Saitaka pomeo Ančića u finalu Futuresa u McAllenu
ponedjeljak, 8.3.2010 07:54
HRVATSKI tenisač Mario Ančić izgubio je u finalu ITF Futuresa u teksaškom McAllenu od Rusa Artema Sitaka 6:1, 6:4.
Komšije u euforiji pred Hrvatsku - Đoković pobjedu posvetio Srbiji, Živojinović: Osvajamo Davis Cup
Komšije u euforiji pred Hrvatsku - Đoković pobjedu posvetio Srbiji, Živojinović: Osvajamo Davis Cup
nedjelja, 7.3.2010 23:05
"PUBLIKA mi je bila izvor snage u trenucima kada mi se činilo da sam izgubio svaki atom energije. Bili su nevjerojatni", izjavio je Đoković.
Đoković doveo Orlove do Splita: Hrvatska na Srbiju u četvrtfinalu Davis Cupa!
Đoković doveo Orlove do Splita: Hrvatska na Srbiju u četvrtfinalu Davis Cupa!
nedjelja, 7.3.2010 19:28
MARATONSKI meč od pet setova u četiri sata odigrali su John Isner i Đoković a Nole je Srbima protiv Amerikanaca donio odlučujući, treći bod.
Davis Cup: Argentinci prošli gostovanje u Švedskoj
Davis Cup: Argentinci prošli gostovanje u Švedskoj
nedjelja, 7.3.2010 19:19
DAVID NALBANDIAN donio je Argentini proboj u drugo kolo Svjetske skupine Davis Cupa pobijedivši u odlučujućem, petom meču u Stockholmu Šveđanina Andreasa Vinciguerru.
Davis Cup: Hrvatska pomela Ekvador
Davis Cup: Hrvatska pomela Ekvador
nedjelja, 7.3.2010 18:18
HRATSKI tenisači pobijedili su Ekvador u dvoboju prvoga kola Svjetske skupine Davis Cupa u Varaždinu 5:0.
Branitelji naslova Španjolci se pridružili Hrvatima, Francuzima i Rusima u četvrtfinalu Davis Cupa
Branitelji naslova Španjolci se pridružili Hrvatima, Francuzima i Rusima u četvrtfinalu Davis Cupa
nedjelja, 7.3.2010 15:27
ŠPANJOLSKA, branitelj naslova u Davis Cupu, izborila je četvrtfinale natjecanja nakon četvrtog meča u ogledu protiv Švicaraca, te joj sada slijedi ogled protiv francuske reprezentacije.
Prpić potvrdio: Protiv Srba u splitskom Spaladiumu!
Prpić potvrdio: Protiv Srba u splitskom Spaladiumu!
nedjelja, 7.3.2010 15:10
NIJE dobro trčati pred rudo, ali zabavlja. Novinari su Srbe već promovirali u četvrtfinale iako su ječer izgubili meč parova protiv Amerikanaca.
Francuzi lako svladali Nijemce u Davis cupu, Srbi izgubili u parovima
Francuzi lako svladali Nijemce u Davis cupu, Srbi izgubili u parovima
subota, 6.3.2010 18:09
FRANCUSKA Davis Cup reprezentacija pridružila se Hrvatskoj i Češkoj, selekcijama koje su već u subotu ostvarile ukupne pobjede u dvobojima 1. kola Svjetske skupine.
Anketa
Polufinale Davis cupa je:
strašan uspjeh
da smo bolje organizirali polufinale mogli smo i do finala
sljedeće sezone uzimamo "salataru" 100 posto