15-godišnji Englez dobio doživotnu kaznu zbog silovanja učiteljice

15-godišnji Englez dobio doživotnu kaznu zbog silovanja učiteljice

ŠKOLARAC koji je silovao učiteljicu u svojoj školi u centru Londona pravomoćno je osuđen na doživotni zatvor.

Dječak, čije se ime drži u tajnosti, izrazito je zreo za svoje godine, i već je 28-godišnjoj ženi prijetio ubojstvom tijekom napada u Westminsterskoj školi za dečke, koju pohađa.

Sudac je tada dječaka opomenuo uz riječi da je narušio sigurnost školske učionice te da je nasilno uništio psihičko i mentalno stanje svoje učiteljice.

Nakon toga dobio je 4 i pol godine obaveznih posjeta primjerenoj ustanovi, iz koje nije smio biti pušten bez liječnikčkog odobrenja.

Tužitelj Brendan Kelly rekao je na sudu kako je dječak unatoč tome ponovo napao učiteljicu.

Prvo joj je snažno rastrgao majicu i pretukao je. Zatim je skinuo i njezine traperice, ali ga je ona uspjela potkoljenicom udariti u glavu te se nastavila boriti s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se ona više opirala, dječak je bio sve grublji. Odmah nakon napada učiteljica je gola i preplašena dotrčala u ured ravnatelja. To joj je, inače, bio tek drugi radni dan u toj školi.

"Jako mi je drago što sam upoće živa, jer kako je sve izgledalo, nisam mislila da ću biti. Iskreno sam mislila da će me ubiti." - rekla je silovana učiteljica, te dodala: "Da je dječak u ranijoj fazi dobio potrebnu pomoć i skrb, možda ja sada ne bih toliko patila."

Branitelj Jeremy Dein rekao je kako dječak dolazi iz jedne emocionalno nesređene obitelji, te da je i sam žrtva bullinga u školi koju pohađa.

Vijeće škole dalo je jednoglasnu izjavu kako je ovo izuzetno neobičan zločin, koji je još gori tim što se dogodio u samoj učionici, dakle, na žrtvinu radnom mjestu.

Obrana se žalila na odluku Visokog suda zbog doživotne kazne na koju je dječak osuđen, a sud će se očitovati u petak, kada će biti otkriven i identitet bolesnog dječaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara