Karamarka na obljetnicu osnivanja HDZ-a popljuvali na Fejsu: "Politički si mrtav, jebote"

Karamarka na obljetnicu osnivanja HDZ-a popljuvali na Fejsu: "Politički si mrtav, jebote"

Foto: FAH, screenshot: Facebook

NAKON što je Tomislav Karamarko prekjučer dao ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade, danas zajedno s ostatkom HDZ-a slavi 27. godišnjicu osnivanja Hrvatske demokratske zajednice. Tom se prigodom oglasio i putem svojeg službenog Faceboof profila.

"Na današnji dan, prije 27 godina, osnovana je Hrvatska demokratska zajednica. Dr. Franjo Tuđman je izabran za prvog predsjednika, a iduće desetljeće je posvetio izgradnji moderne Republike Hrvatske koju je toliko volio. Od samog osnutka, HDZ je bila pobjednička stranka, a u teškim, ratnim godinama smo beskompromisno radili na stvaranju moderne i suverene, demokratske Republike Hrvatske. I danas baštinimo ista načela na kojima su stvoreni HDZ i Republika Hrvatska, a ta načela ćemo baštiniti i u budućnosti. S pet uzastopnih pobjeda u zadnje četiri godine smo dokazali da smo pobjednička stranka, a nastavit ćemo pokazivati da smo prije svega hrvatska stranka, stvorena iz ljubavi prema domovini. HDZ je uvijek znao donositi prave odluke kad je bilo potrebno, a tako ćemo nastaviti i u narednim danima", napisao je Karamarko.

No, većina komentatora nije bila raspoložena za slavlje. Više od 200 komentara, koji su ostavljeni na Karamarkovu objavu, uglavnom je negativne prirode.

Uglavnom negativni komentari

"Budi čovjek i prepusti HDZ nekome drugome da se hrvati imaju bar nečemu nadati na sljedećim izborima bog i hrvati", piše tako jedan komentator.

"Bio sam osobno prisutan na tom skupu. Sada nema toga naboja i zajedništva ,sada je samo osobni interes. Ujediniti nas je mogao jedino Franjo Tuđman e a sada takvoga nema", dodaje drugi.

"Poštovani gospodine Karamarko, kada ćete se vi kao predsjednik HDZ-a, gospodin Brkić kao vaš zamjenik, gospodin Milošević kao tajnik stranke, tehnički ministri gospoda Butković i Kovač, niz saborskih zastupnika HDZ-a, ispričati, ako ne građanima Hrvatske, a onda barem običnim članovima HDZ-a, za višetjedno svjesno iznošenje neistina o potrebnom broju zastupničkih ruku u Saboru RH za preslagivanje Vlade RH, kako očekujete da ti ljudi na novim izborima daju glas svima vama koji ste u stanju, bez da trepnete okom, lagati i boriti se isključivo za svoje vlastite probitke?", pita se treći.

"Da je Tuđman živ, Karamarko bi davno zbog svoje politike letio iz HDZ-a naglavačke. To je sigurno", smatra četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dr. Franjo Tuđman je stvorio samostalnu Hrvatsku, a Karamarko se trudi razoriti ono što je stvoreno", piše peti.

"Pokojni predsjednik se okreće u grobu od svojih nasljednika koji se drže Rojsove jami i jami dalje, a najmanje im je stalo do Hrvatske. Oni vole samo sebe počev od hdz i karamarka pa predsjednice RH i predsjednika sabora otrova rainera kao i oreskovica i bogoljuba petrova", navodi šesti.

"E ako Vam je ovako nastavljanje. Bolje da ne nastavljate. Udruzite se sa SDP-om i srusite Oreskovica. Vise u dijasporu ne budete pobjedili. U HDZ-eu potam se da li su retardirani. Postivani Karamaro prepustite HDZ-e drugom pamwrnom covjeku", piše sedmi.

"Kada ti odstupiš onda će stranka bit napredna i domoljubna sa tobom samo gubi", ističe osmi.

"Ako Tomica napusti HDZ mogu se nadati necem a sa njim nicemu", piše deveti.

"Koliko te plaća SDP, sramoto", pita se deseti.

"Politički si mrtav, jebote...zato....čkomi", zaključuje jedanaesti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara