Bandić: Do kraja idućeg tjedna odluka o natječaju za automobile

Bandić: Do kraja idućeg tjedna odluka o natječaju za automobile

Foto: Hina

DO KRAJA idućeg tjedna donijet će se konačna odluka o tome hoće li se natječaj koji je Grad Zagreb nedavno raspisao za kupnju novih vozila okončati do kraja ili će se naći neko drugo rješenje. Podsjetimo, riječ je o ukupno 23 automobila u vrijednosti od 8 milijuna kuna.

Gradonačelnik Milan Bandić je poručio i kako će po tom pitanju biti iznenađenja, no detalje još ne otkriva.

"Dok se ne odluči drugačije, ili natječaj ili autotaksi, vozit će se s ovim s čim se vozi, s dvije trećine manje automobila nego 2008. godine. Pratite što će biti ovih dana, do konca idućeg tjedna ćemo konačno odlučiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na pitanje novinara hoće li se farma svinja s Jakuševca preseliti u Mičevec, Bandić odgovara da neće.

"Nemojte da večeras imam bunu u Mičevcu. Ništa se neće preseliti u Mičevec, dislocirati će se na onu udaljenost koju zakon propisuje. Na tome intenzivno radimo. I za vašu sreću i za sreću Hrelićana, Jakuševčana, Mičevčana mi smo na putu da to riješimo."

Aktualnu situaciju u Dinamu, prvi čovjek Zagreba ni danas ne želi komentirati te ponavlja:

"Ne pratim to uopće. Kao gradonačelnik Grada Zagreba kažem da mi to nije prioritet i od sporta pratim jedino moje vrijeme trčanja na stazi. To je moje pravo. Ne pratim to uopće, ni izjave gospodina Mamića, ni alternative skupine. Nije mi to u fokusu zbivanja ni prioriteta. Ima važnijih problema u ovom gradu i ovoj zemlji."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara