Bandić na javnu tribinu došao okružen zaštitarima i postavio ih da čuvaju ulaz u osnovnu školu!?

Bandić na javnu tribinu došao okružen zaštitarima i  postavio ih da čuvaju ulaz u osnovnu školu!?

Screenshot: Građanska akcija
 
AKTIVISTI Građanske akcije odlučili su i jučer posjetiti javnu tribinu Milana Bandića, no dočekalo ih je neugodno iznenađenje. Ispred osnovne škole u Šestinama bili su postavljeni zaštitari i nisu ih puštali unutra.

 

Evo kako su sve opisali iz Građanske akcije:

"Saga oko Bandićevog kršenja zakona se nastavlja. Može li gore?

Dokle seže bezobrazluk i bahatost aktualnog zagrebačkog gradonačelnika pokazuje video materijal sa jučerašnje Tribine o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata iliti Bandićevog nezakonitog predizbornog skupa u osnovnoj skoli u Šestinama.

Unatoč jučerašnjem upozorenju DIP-a Milanu Bandiću kako krši zakone vodeći predizbornu kampanju u objektima u vlasništvu države ili lokalne samouprave Milan Bandić ponovo pokazuje da je iznad zakona i da je zakon pisan za prasce a ne za neraste kao sto je on.

On jučer čini ono što je u bilo kojoj zemlji zakona nemoguće - privatizira javno dobro, osnovnu školu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to kako? Tako što je dovukao dvadesetak ćelavaca te ih postavio na ulaz u osnovnu školu i koristi ih kako bi "filtrirali" nepoćudne građane po nekim svojim iskrivljenim mjerilima. Valjda misli kako je tako moguće zaštititi sebe i svoju kliku od kritike.

Bandić je jučer uz pomoć brutalne sile spriječio građanima i novinarima ulazak u javno dobro potpuno nezakonito ali i bezobrazno i bahato kako to on samo može. Ili misli da može.

Sada je krajnje vrijeme da mu se stane na kraj jer ga sad možemo vidjeti u svoj njegovoj bijedi i strahu. Zar se pošteni i ugledni gradonačelnik grada Zagreba štiti krajnje sumnjivim tipovima od građana Zagreba? Koji ugledni zagrebački gradonačelnik kroz povijest našeg lijepog Zagreba je trebao koristiti usluge ''zaštitara'' kako bi se kretao po Zagrebu?

Pozivamo građane i medije da se zajednički suprotstavimo ovoj samovolji budućeg bivšeg gradonačelnika i ne dozvolimo mu daljnju uzurpaciju naših dobara jer Zagreb nije njegova prćija.
A tebi Bandiću poručujemo da ćemo izvršiti građansko uhićenje i sprovesti te do pritvorske jedinice čim te se dokopamo jer svaki građanin ovoga grada to može učiniti onome koga uhvati u činjenju kaznenog djela.

Mile gotov si!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara