Bandić o provjeri svog broja: Oni bi htjeli biti ja

Bandić o provjeri svog broja: Oni bi htjeli biti ja

Foto: Hina

NAKON što je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu pokrenulo istragu nakon što su u javnost dospjele neke povjerljive informacije iz Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, novinari su pitali gradonačelnika Milana Bandića je li on tražio HDZ-ovce da provjere njegov broj.

Upitan je li od HDZ-ovih članova Odbora Miroslava Tuđmana i Tomislava Čuljka tražio da, u okviru provjere tvrdnji Slavka Linića da ga se nezakonito pratilo, provjere i njegove te telefonske pozive glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića, kazao je kako on to ne bi komentirao.

"Ne bute me navukli na to. Ne bute me navukli, nema šanse. Pa ja imam 59 godina, kako bi bilo kad bih ja odgovorio na to što vi želite. Ne, nemam ja komentara. Preozbiljne su to stvari da bih komentirao. Ja sam preozbiljan čovjek, pa imam ja pravo da to ne komentiram", izjavio je Bandić novinarima na vodocrpilištu Mala Mlaka, gdje je sudjelovao na obilježavanju 136. godina vodoopskrbe Grada Zagreba. Dodao je da će odgovoriti kada misli da na to treba odgovoriti, ali da zasad nema komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Jeste li vi bili ikad bolesni u životu? Niste, vi ste monstrumi!"

"Najvažnije je da je čovjek zdrav, jer treba to preživjeti, sve skupa, generalno, kriza, recesija, atmosfera, zrak, nekompetencija, svega ima, i sada biti zdrav, to je uspjeh. A vama to nije najvažnije? Jeste li vi bili ikad bolesni u životu? Niste, vi ste monstrumi, rođeni zdravi i nikad niste bili bolesni? Ja sam osam dana bio u komi. Znate što je za mene najveće bogatstvo na svijetu - biti psihički i fizički uravnotežen i zdrav i normalan", poručio je novinarima.

Bandić je u Maloj Mlaki izrazio zadovoljstvo što Zagreb ima čistu i pitku vodu, jednu od najkvalitetnijih u Europi. "I zato čuvajmo to, jer je to blago. Za 30 do 40 godina će to biti suhim zlatom plaćeno. Oni koji vladaju izvorima pitke vode, vladat će svijetom za 50 godina. Prema tome, čuvajmo naša izvorišta", naglasio je.

Najavio je da će i ove godine u sanaciju i izgradnju vodoopskrbe grad uložiti 20 milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara