Bernardić: U kolaciji s HNS-om uvest ćemo red u Zagrebu

Bernardić: U kolaciji s HNS-om uvest ćemo red u Zagrebu

Foto: Davor Pongračić / Cropix

PREDSJEDNICI zagrebačkih organizacija SDP-a i HNS-a, Davor Bernardić i Dragan Kovačević, potpisali su sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Zagrebu.

Bernardić je istaknuo da će ova koalicija u Zagrebu iznjedriti boljitak za sve građane Metropole.

"Hrvatska narodna stranka dat će zamjenika gradonačelnika budućem gradonačelniku prof. dr. Rajku Ostojiću. Unatoč svim medijskim špekulacijama SDP i HNS napravili su jedan vrlo fer dogovor napravili. Najbitnije je da u sljedećem sazivu gradske skupštine nastavimo uvoditi red u grad Zagreb", rekao je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragan Kovačević smatra da se u Zagrebu mora promijeniti model upravljanja.

"A da bi se model promijenio moramo izabrati gradonačelnika s vizijom, koji iza sebe besprijekornu karijeru, bez ikakve mrlje, što je vrlo bitno da imamo čovjeka kojem se vjeruje. Hoćemo li mi pustiti da Zagreb i država tonu i tonu doslovno? Bez Zagreba i bez promjene u Zagrebu ne mogu se napraviti promjene ni u Hrvatskoj", kaže Kovačević.

Previše se novca potrošilo u posljednjih 12 godina na krive stvari, rekao je kandidat SDP-a za gradonačelnika, Rajko Ostojić.

"Što se moglo napraviti za 100 milijardi kuna, koliko je iznosio proračun grada Zagreba u posljednjih 12 godina? 200 tisuća stanova, dostatan broj vrtića koji bi radili u malim skupinama i dostatan broj osnovnih škola", istaknuo je Ostojić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara