Darinko Kosor: Vlada je izgubila povjerenje javnosti, trebalo bi spojiti predsjedničke i parlamentarne izbore

Darinko Kosor: Vlada je izgubila povjerenje javnosti, trebalo bi spojiti predsjedničke i parlamentarne izbore

Foto: Hina

SPLITSKO-dalmatinski županijski HSLS je na izbornoj skupštini za novog predsjednika izabrao Branka Radačića, a predsjednik stranke Darinko Kosor se u obraćanju članstvu u Splitu zauzeo za spajanje predsjedničkih i parlamentarnih izbora.

HSLS u današnjem priopćenju prenosi Kosorovu poruku kako bi bilo politički mudro spojiti predsjedničke i parlamentarne izbore "kako ne bi dalje trošili vrijeme". Ujedno bi to, naglasio je, bila prilika i sadašnjoj vladajućoj koaliciji da vrati povjerenje birača ili u suprotnom vlast prepusti drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Protekle dvije i pol godine su propuštene, bez reformi i napretka. Vlada je izgubila povjerenje javnosti i potpuno je jasno kako sada ne može provesti nikakve reforme", poručio je Kosor.

Novoizabrani predsjednik splitsko-dalmatinskog HSLS-a Branko Radačić istaknuo je kako će buduće djelovanje stranke biti usmjereno na rješavanje gorućih problema županije, ponajviše nezaposlenosti.

"Splitsko-dalmatinska županija bori se s rekordnom nezaposlenošću, a HSLS je stranka koja u fokus političkog djelovanja želi staviti nova zapošljavanja i gospodarski oporavak, jer od jalovih ideoloških rasprava koristi nema", poručio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara