Josipović: Sve moje "izmišljene kvazi afere" lansiralo je HDZ-ovo obavještajno podzemlje

Josipović: Sve moje "izmišljene kvazi afere" lansiralo je HDZ-ovo obavještajno podzemlje

Foto: FAH

PREDSJEDNIK Republike Ivo Josipović istaknuo je večeras kako je član Predsjedništva HDZ-a Andrija Mikulić, "očito, zadužen za dio prljavih poslova HDZ-a", reagirajući time na današnju Mikulićevu izjavu kako Josipović ne bi mogao postati predsjednik Republike da je prošao sigurnosnu provjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Gospodin Mikulić je, očito, zadužen za dio prljavih poslova HDZ-a. Sve te izmišljene kvazi afere koje lansira HDZ-ovo paraobavještajno podzemlje, prošle su sve moguće kontrole koje postoje u ovoj državi. Kontrole su obavljane i u doba vlasti HDZ-a, i kasnije, i ni jedna nije našla bilo kakvu nezakonitost", naglasio je u priopćenju predsjednik Josipović.

Dodaje kako je "lov na vještice, podmetanja lažnim informacijama, zazivanje jama, traženje neprijatelja, izdajnika, komunista i jugonostalgičara, sve što sadašnje vodstvo HDZ-a zna. Žao mi je zbog svih onih poštenih članova i simpatizera HDZ-a što na čelu stranke kojoj su vjerovali, imaju ovakvu družinu", naveo je Josipović, priopćeno je iz Ureda predsjednika Republike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara