Ljetne gužve manje nego inače: Kolona od četiri kilometra na Lučkom

Ljetne gužve manje nego inače: Kolona od četiri kilometra na Lučkom

Foto: Hina

KOLNICI su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju i Lici. Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti promet je pojačan. Kod naplatnih postaja Lučko na izlasku s autoceste A1 u smjeru Zagreba kolona je duga oko četiri kilomatra, dok na ulasku na autocestu u smjeru mora nema duže kolone vozila. HAK upozorava vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila te podsjećamo vozače motornih vozila da u uvjetima smanjene vidljivosti (oblačno vrijeme, povremeni pljuskovi kiše, itd.) voze s upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Rijeci, zbog održavanja sportske manifestacije "Super Sprint Triathlon" od 14,30 do 21,30 sat bit će privremeno zatvorena za sav promet dionica javne ceste Ž 5051 kroz Preluk – od raskrižja sa ul. I.M. Ronjgova i Pavlovac (Opatijski zavoj), duž Opatijske ul. do Riječkog zavoja. Autobusna linija 32 prometuje privremenom trasom: Bivio – Ljubljanska cesta – Panorama – Črnikovica – Volosko u polasku i povratku.

U nedjelju od 12 do 23 sata bit će zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara