Mađarski motociklist poginuo nakon tunela Rožman Brdo

Mađarski motociklist poginuo nakon tunela Rožman Brdo

Foto: Google Street View

ZBOG prometne nesreće nakon tunela Rožman Brdo, u kojoj je poginuo motociklist, autocestom A6 Rijeka Zagreb u smjeru Zagreba na tom se dijelu vozi uz ograničenje brzine, jednim kolničkim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Lokalni mediji javljaju da je 150 metara nakon tunela Rožman Brdo u smjeru Zagreba poginuo 31-godišnji mađarski motociklist.

Pojačan je promet na autocesti A1, osobito između Zagreba i Bosiljeva u oba smjera, ali vozi se bez poteškoća, a na naplati Lučko nema dužih čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Povremeni su zastoji zbog gustog prometa na Krčkom mostu, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima i na Istarskom ipsilonu.

Putnički je promet pojačan na graničnim prijelazima Metković (u oba smjera, pri čemi se na ulazu čeka 3 sata, a na izlazu oko 45 minuta), na ulazu u granične prijelaze Klek, Karasovići, Slavonski Brod, Aržano, Zaton Doli, te na izlazu iz prijelaza Kaštel, Plovanija, Macelj, Pasjak.

Pojačan je priljev vozila u većini trajektnih luka i pristaništa prema otocima, osobito za otoke Pag, Rab i Cres te u trajektnim lukama Split i Zadar.

Trajekti i katamarani plove redovito, a po potrebi i izvan plovidbenog reda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara