Milinović podnio kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe! "Isplatnice su falsifikati!"

Milinović podnio kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe! "Isplatnice su falsifikati!"

Foto: Admir Buljubašić/Cropix

IZ DANA u dan zahuktava se izborna utrka u HDZ-u. Darko Milinović podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe zbog famoznih isplatnica iz afere Fimi media. Udario je i po Tomislavu Karamarku.

Milinović je, kaže, dobio rezultate grafološkog ispitivanja isplatnica prema kojima je iz HDZ-ove crne blagajne mjesečno primao 10 tisuća kuna, a kako tvrdi bivša stranačka blagajnica Branka Pavošević. Brojke su prepravljene, a i rukopisi ne pripadaju istim osobama, rekao je Milinović.

"Što znači da je onaj dokument koji ste vidjeli falsifikat i zbog toga sam danas podnio kaznenu prijavu općinskom Državnom odvjetništvu pa neka ono dalje utvrdi činjenice tko, na koji način, kada i zašto je prepravljao taj dokument", izjavio je Milinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na Karamarkovu poruku da će ostati upamćen po telefonskim pozivima Branki Pavošević, Milinović je odgovorio da će Karamarko ostati upamćen po činu izdaje i rušenju prvog predsjednika Tuđmana. A Tomislav Karamarko danas se družio s HDZ-ovom mladeži i rekao da se neće osvrtati na prljavu kampanju. Rekao je i da nikada nikoga nije nazvao i rekao da mora biti za njega pa tako ni Božidara Kalmetu. Uz Kalmetu su se za vrijeme bivše Vlade vezale brojne afere, a na pitanje zašto nije procesuiran, Karamarko je odgovorio.

"Policija je procesuirala sve što je mogla procesuirati, za što je imala opravdani razlog. Ono što nismo mogli procesuirati jer nismo imali razloga, nismo imali povoda, nismo imali indikaciju da je počinjen kriminal, to nismo ni procesuirali. Prema tome, nemojmo ljude optuživati napamet", rekao je Karamarko.

I dok se optužbe nižu, neke kladionice odlučile su zaraditi na unutarstranačkim izborima u HDZ-u. Tako vodi Tomislav Karamarko na kojem je i najmanji koeficijent, dok je odmah iza njega Jadranka Kosor. Treći je Milan Kujundžić, zatim Darko Milinović, a najmanje šanse daje se Domagoju Ivanu Miloševiću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara