"Molba" Građanske akcije Milanu Bandiću: Povuci kandidaturu za gradonačelnika Zagreba!

"Molba" Građanske akcije Milanu Bandiću: Povuci kandidaturu za gradonačelnika Zagreba!

Foto: Arhiva GA

GRAĐANSKA AKCIJA pozvala je u svom otvrenom pismu dosadašnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića da povuče kandidaturu za novi mandat. Njihovo pismo objavljujemo u cijelosti. 

Zagreb je grad otvorenog srca za sve došljake, grad duha, tolerancije i kulture. Desi mu se poneki pad, ali nikad ovakav kao posljednjih godina otkad mu je na čelu korumpirana primitivna klika Milana Bandića. Dugo već gledamo njegovu i predstavu njegovog poltronskog putujućeg cirkusa: pljačku, devastaciju prostora, kulturocid... Svi vidimo, a Državno odvjetništvo i USKOK kojima je to posao - spavaju. 

Milan Bandić je glavni režiser, glumac i snimatelj nedjela na kojem bahato zarađuje uzimajući, rasipajući i kupujući poslušnost za NAŠ novac. Da, dragi sugrađani, sve njegove zakonite i nezakonite akvizicije plaćamo MI. Apsurd je još veći jer plaćamo skuplje komunalije od Berlina, imamo skuplje karte za parkiranje od Beča, a kvaliteta usluge je manja. Nepotizam i muljanjel Milana Bandića uništava radna mjesta u Zagrebu. Iz europskih fondova nismo povukli niti jedan jedini cent zbog Milana Bandića - njemu to ne treba, on se osigurao za više života unaprijed! Gušimo se u vlastitom smeću, umjesto da na njemu zarađujemo - zbog Milana Bandića. Vozimo se po cestama prepunima rupa - zbog Milana Bandića. Bilo koja država u kojoj su sudstvo i Državno odvjetništvo nekorumpirani imala bi takvog «gradonačelnika» pod nadzorom 24 sata. U objektu zatvorenog tipa.
 
Građanska akcija poziva Milana Bandića da povuče svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Zagreba. Osoba koja je ovako devastirala Grad Zagreb ne treba se niti kandidirati. Kao veliki vjernik neka ovdje stane! Neka pogleda u prošlost: Varšavska, Krašograd, Strojarska, Croatia bus, Pročistač otpadnih voda, kriminal u Zagrebačkim cestama, stupići... Više od 200 kaznenih prijava! Čovjek koji ima savjest sam bi otišao u Državno odvjetništvo i priznao svoja nedjela. Kao kršćanin i katolik trebao bi se pokajati i priznati svoj kriminal. Tako bi si osigurao mjesto u «raju». Tada bi, kao istinski vjernik, jednoga dana čiste duše i okaljanih grijeha mogao stati pred svojeg «stvoritelja». Unatoč najžešćoj cenzuri umjetnosti i davanju odlikovanja "u ime Zagrepčana" fašistoidnoj osobi s nacističkim svjetonazorom.
 
Milane Bandiću povuci svoju kandidaturu za gradonačelnika ako voliš Zagreb, jer Zagreb ne može preživjeti još jedan tvoj mandat! Državno odvjetništvo će ti - korumpirano kakvo jest - ionako umanjiti kaznu. Zato, Bandiću, olakšaj Zagrepčanima i makni se iz politike. Remetinec je ionako pravo, prirodno, mjesto tvojeg djelovanja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Građanska akcija poziva sve kojima je dosta kriminala, seljakluka, devastacije i pljačke Zagreba da se pridruže zahtjevu da Milan Bandić povuče svoju kandidaturu. Pratit ćemo svaki njegov potez i upozoravati građane da im se obraća čovjek sa preko 200 kaznenih prijava. Milan Bandić nema što tražiti u politici i voditi političku kampanju. Treba završiti kao Ivo Sanader, koji je svojedobno također izvrsno plivao u takvom poslu. U Remetinec, odmah! 
 
Milane Bandiću, od Građanske akcije se nećeš moći razvesti kao što si se zbog stana razveo od svoje supruge. Vidimo se!
No pasaran – nema predaje!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara