Pomahnitali muškarac u Houstonu ubio obitelj: Mrtvo četvero djece i dvoje odraslih, jedno dijete se bori za život

Pomahnitali muškarac u Houstonu ubio obitelj: Mrtvo četvero djece i dvoje odraslih, jedno dijete se bori za život

Screenshot: YouTube

ŠEST osoba ubijeno je u pucnjavi u Springu, predgrađu Houstona, objavljeno je iz lokalnog šerifskog ureda. Mediji javljaju kako je ubijeno četvero djece i dvoje odraslih. Policija je ubojicu, koji je bio u bijegu, okružila nekoliko kilometara od mjesta krvoprolića.

Houston Chronicle je objavio pozivajući se na policijske izvore, kako je do pucnjave došlo u rezidencijalnom dijelu Springa, mjesta 40 kilometara udaljenom od Houstona. U pucnjavi je stradalo sedam osoba, od kojih je šest poginulo, dok se za život jedne preživjele bore u lokalnoj bolnici.

AP javlja kako je masakr počinio otac obitelji. Ubio je četvero svoje djece i dvoje odraslih koji su bili s njima, dok je 15-godišnju kćer teško ranio. Stradala tinejdžerica uspjela je nakon napada nazvati 911 i upozoriti policiju kako je njen pomahnitali otac na putu prema obiteljskoj kući njenih bake i djeda, koje također planira ubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jedno od četvero smrtno stradale djece je još bilo živo u trenutku kad su na mjesto događaja stigli policija i hitna služba, ali je kasnije preminulo u bolnici, tako da je napad preživjela još jedino 15-godišnjakinja, koja je u kritičnom stanju.

Zasad policija nije otkrila u kakvom je odnosu ubojica bio sa dvoje odraslih koje je ubio, već samo da je riječ od 33-godišnjoj ženi i 39-godišnjem muškarcu. Mediji javljaju kako je ubio svoju bivšu suprugu, s kojom ima petero djece, te njenog novog partnera. Ubijena djeca su dvojica dječaka u dobi od 4 i 14 godina te dvije djevojčice starosti 7 i 9 godina.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara