Sve je spremno za veliki prosvjed u Zagrebu: "Prosvjed neće biti poligon za skupljanje političkih bodova"

Sve je spremno za veliki prosvjed u Zagrebu: "Prosvjed neće biti poligon za skupljanje političkih bodova"

NA GLAVNOM zagrebačkom trgu sutra se očekuje oko 15 tisuća prosvjednika. Sindikati tvrde da će prosvjed biti građanski, a ne samo sindikalni, te da ono neće biti poligon za skupljanje političkih bodova.

"Sve je spremno za veliki prosvjed", rekao je za Media servis predsjednik Nezavisnih sindikata Krešimir Sever dodavši da već sad mogu reći da će prosvjed biti uspješan s obzirom na podršku koju su dobili od drugih institucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"S time da će biti još uspješniji, ako se sada odazove još dodatno veliki broj ljudi. Što je nas više tamo, to će i poruka biti snažnija", ističe Sever.

Dolazak na prosvjed najavio je i laburist Dragutin Lesar, zbog čega se sindikatima spočitalo da će prosvjed biti poligon za skupljanje političkih bodova. Na to je u nedavnom intervjuu za Media servis upozorio i premijer Zoran Milanović, što je Sever nazvao pokušajem manipulacije.

"Mi to vrlo jasno otklanjamo. Želimo kazniti ovu vlast zbog stanja u koje je dovela zemlju, nastavno na stanje u koje su je vodile i prethodne Vlade, ali to ne znači da radimo u korist bilo koga. Poruke su došle do ljudi", kaže Sever.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara