Adam Sandler i Drew Barrymore najgledaniji proteklog vikenda u SAD-u

Adam Sandler i Drew Barrymore najgledaniji proteklog vikenda u SAD-u
"50 FIRST Dates", sentimentalna komedija s Adamom Sandlerom i Drew Barrymore, zauzela je proteklog vikenda prvu poziciju na kinoblagajnama u SAD-u i Kanadi, ostvarivši prihod od 41 milijun dolara u prva tri dana prikazivanja, od petka do nedjelje, prema podacima specijalizirane tvrtke Exhibitor Relations Co od ponedjeljka.

To bi moglo biti drugo najunosnije otvaranje nekog filma u veljači, iza "Hanibala" koji je zaradio 58 milijuna dolara 2001. u istom razdoblju, i neposredno ispred "Daredevila", koji je utržio 40,3 milijuna dolara prošle godine.

"Barbershop 2: Back in Business" koji je bio najgledaniji prethodnog tjedna, pao je na drugo mjesto s 15,6 milijuna dolara prihoda ili 44,1 milijun dolara u deset dana prikazivanja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je proteklog vikenda zarada na kinoblagajnama pala u odnosu na isto razdoblje prošle godine za 13 posto, a 12 prvih filmova zaradilo je "svega" 107,8 milijuna dolara.

Počevši se prikazivati u 3591 kinodvorani, "50 First Dates" okuplja ponovno (nakon "Ludih vjenčanja") Adama Sandlera i Drew Barrymore, djevojku koja je doživjela prometnu nesreću zbog koje zaboravlja što se dogodilo prethodnog dana. To prisiljava Adama Sandlera da svakodnevno pronalazi nov način da se upozna s njom i osvoji je.

Slijede na listi "Miracle" na trećem mjestu, potom "The Butterfly Effect" na četvrtom, "You Got Served", "Along Came Polly" s Benom Stillerom i Jennifer Aniston, "Catch That Kid", "Gospodar prstenova: Povratak kralja" na osmom, "Studengora" na devetom i konačno "Mistična rijeka" na desetom mjestu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara