"Bahato iskazivanje bogatstva pojedinih političara za državu je važnije od nečijeg lošeg ukusa"

"Bahato iskazivanje bogatstva pojedinih političara za  državu je važnije od nečijeg lošeg ukusa"

NAKON što je Index objavio fotografije Zvonimira Šostara kako se zabavlja sa striptizetom, iz SDP-a stiglo je priopćenje u kojem osuđuju takav način zabave, iako osobni ukus smatraju privatnom stvari.

Nakon što smo tijekom jutra pokušali doći do komentara vodećih SDP-ovaca, Ivice Račana i Željke Antunović koja je kazala tek kako nema pojma o ničemu, iz stranke smo dobili priopćenje vezano uz slučaj.

"Iako je osobni ukus privatna stvar, SDP osuđuje način zabave Zvonimira Šostara, člana Gradskog poglavarstva i pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Grada Zagreba." - navodi se u priopćenju SDP-a.

U SDP-u smatraju kako je trenutak kad se fotografije pojavljuju vrlo zanimljiv - usred medijske afere sa Sanaderovom kolekcijom satova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mnoge građane, vjerujemo, uvredljive fotografije pojavljuju se tako u funkciji potiskivanja svima uvredljive bahatosti premijera i njegove stranke u drugi medijski plan. Nipošto nemamo namjeru minorizirati Šostarovu foto-seansu, no bahato iskazivanje bogatstva pojedinih političara ipak je za ovu državu važnije od nečijeg lošeg ukusa." - navodi se u priopćenju.

"Očekujemo da će zagrebačko Gradsko poglavarstvo reagirati i ispričati se svima koje su objelodanjene fotografije povrijedile. Očekujemo da će tako postupiti i HDZ u sličnim i težim slučajevima povrede morala." - zaključak je u priopćenju SDP-a.

A.H.
Foto: Index.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara