"Business Intelligence" konferencija 10. i 11.2. u Zagrebu

"Business Intelligence" konferencija 10. i 11.2. u Zagrebu

INFOFORUM d.o.o.i Poslovna inteligencija d.o.o. organzatori su Business Intelligence konferencije koja će se održati 10. - 11. veljače u prostorijama Hrvatskog liječničkog zbora, Šubićeva 9, Zagreb, s početkom u 8:45 sati.

Tijekom konferencije domaći i strani stučnjaci iz područja Business Intelligence-a raspravljat će o tome kako prikupljanje i obradu informacija pretvoriti u znanje.

Svrha konferencije je prikazati presjek stanja na Business Intelligence tržištu u Hrvatskoj, od temeljnih ideja i predviđanja trendova razvoja, preko predstavljanja koncepata na tržištu prisutnih rješenja i iskustava vodećih hrvatskih kompanija u implementaciji Business Intelligence sustava u vlastitom poslovnom okruženju. Konferencija će biti zaključena panel diskusijom s vodećim stručnjcima s Business Intelligence područja u kojoj će biti ponuđeni odgovori na pitanja sudionika konferencije.

Hrvatsko tržište Business Intelligence sustava u svjetskim razmjerima nije veliko, ali je vrlo zanimljivo i dinamično - na tržištu su prisutni gotovo svi vodeći svjetski dobavljači softverskih rješenja.

Također postoji kritična masa srednjih i velikih kompanija koje imaju potrebu za implementacijom Business Intelligence sustava, od kojih su mnoge u implementaciju takvih sustava u zadnjih nekoliko godina uložile značajne resurse, kako financijske, tako i ljudske.

Konferenciju će otvoriti Tomislav Gavazzi, direktor tvrtke Infoforum i Dražen Oreščanin, direktor tvrtke

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Poslovna inteligencija, a uvodno predavanje održat će Stevan Dedijer,  svjetski stručnjak za gospodarsko obavještavanje.

Tijekom konferencije vodeće hrvatske tvrtke poput ZABA-e, RBA, INA-e, Lure i VIPnet-a predstavit će svoja Business Intelligence rješenja i podijeliti iskustva sa sudionicima konferencije.

Konferencija je podijeljena u četiri osnovne cjeline:
• Uvod (pozvana predavanja) - Business Intelligence koncepti u praksi, predavanja vrhunskih stručnjaka
• Koncepti, metodologije i platforme - predstavljanje potencijalnih scenarija rješenja vodećih dobavljača u pojedinim segmentima Business Intelligence sustava
• Primjeri iz prakse - prezentacije implementiranih rješenja u velikim, srednjim i manjim hrvatskim tvrtkama od strane stručnjaka koji su u tim projektima imali ključne uloge
• Panel diskusija - zaključna otvorena rasprava na kojoj će ponajbolji domaći stručnjaci pokušati dati odgovore na sva pitanja publike vezana uz implemantacije Business Intelligence sustava u Hrvatskoj

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara