Butković podržao Milinovićevo povlačenje iz utrke za šefa HDZ-a

Butković podržao Milinovićevo povlačenje iz utrke za šefa HDZ-a

Foto: FAH

MINISTAR pomorstva prometa i infrastrukture u tehničkoj Vladi i potpredsjednik Hrvatske demokratske zajednice Oleg Butković podržao je u srijedu odluku Darka Milinovića da se ne kandidira za predsjednika HDZ-a.

Butković je kazao kako to treba podržati te da Milinović ima svoje razloge. Dodao je i kako je Milinović "jedan od veterana HDZ-a, čovjek koji pobjeđuje i koji u svojoj regiji dobiva izbore", javlja RTL.

"Ja sam tu odluku donio par dana prije Darka Milinovića", rekao je Butković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Darko Milinović danas na konferenciji za novinare rekao je kako se neće kandidirati za šefa HDZ-a. Milinović je novinarima rekao kako je razgovarao s Plenkovićem te kako su ustanovili kako su između njih male razlike.

Milinović: Najvažnije spriječiti da se na vlast vrati Milanovićeva Vlada

"Sad su mi javili da sam skupio preko 5000 potpisa za kandidaturu. Ja sam ovih dana obavio niz razgovora i danas sam obavio razgovor s Plenkovićem. Razgovarali smo o budućnosti i viziji HDZ-a i Hrvatske.

Shvatili smo da nema neke velike razlike, da imamo gotovo identičnu viziju HDZ-a i Hrvatske. Shvatili smo da se na tim malim razlikama ne bi trebalo iscrpljivati u unutarstranačkoj bitci", rekao je Milinović, dodavši da je najvažnije spriječiti da se na vlast vrati Milanovićeva Vlada koju je nazvao najnesposobnijom u povijesti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara