Diler marihuane oteo bivšu koju je mjesecima mlatio, a sudac ga pustio da se brani sa slobode

Tekst: Dragan Miljuš

MARIO A. zvani Turčin, 28-godišnji mesar iz Vojnića priveden je u istražni centar splitskog Županijskog suda zbog otmice bivše djevojke 19-godišnje J. V., ali i nasilničkog ponašanja u obitelji, prijetnje, te droge.

Oteo je iz ljubomore, a mlatio jer nije bilo po njegovom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivšu je oteo u kafiću u Trilju, gdje je radila kao konobarica. Uhvatio ju je za kosu i ruke i izgurao do svog Golfa trice. Posjeo ju je u auto i malo provozao krajem, usput priprijetivši ubojstvom. Kad ju je vratio kući, uhvatila ga je policija.

Otmici je, čini se, kumovala Marijeva ljubomora, ali ruže nisu cvale ni dok su zajedno živjeli. Djevojka se policiji požalila kako ju je mlatio svaki put kad ne bi izašla u susret njegovim zahtjevima. Prije dvadesetak dana tako ju je izvukao iz kreveta i bacio na zid. "Glupačo jedna, izlazi iz kreveta, jeb.. ti mater" izderao se. Ispao je problem, jer nije servirala stol za dragog i njegovo društvo. 

Otkrilo se i da Mario dila, jer je policija u kamenjaru pronašla skrovište marihuane. Sve skupa, zaplijenjeno je oko 50 grama u 26 paketića, pa su ga osumnjičili i za dilanje trave na triljskom i sinjskom području. Sudac ga je pustio da se brani sa slobode. Policiji je otprije poznat po švercu ljudi i krivotvorenjima. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara