Donacija prihoda akcije Kupujmo hrvatsko pučkoj kuhinji

JADRANSKA PIVOVARA Split d.d. preksutra (03. srpnja) će sudjelovati u akciji Kupujmo hrvatsko na splitskoj rivi u organizaciji HGK Split i cjelokupni prihod akcije će donirati pučkoj kuhinji u Solinu.

Za akcije će Jadranska pivovara po promotivnim cijenama predstaviti popularno pivo Zlatorog kojeg proizvodi u Hrvatskoj. Svi zainteresirani Splićani i njihovi gosti mogu se od 18 do 21 sat pridružiti Ivanu Šoli, najpopularnijem hrvatskom bob reprezentativcu na štandu Jadranske pivovare na rivi. I. Šola će Splićanima predstaviti moćan okus Zlatorog piva.

Jadranska pivovara sudjeluje u akciji Kupujmo hrvatsko kao vodeći proizvodni subjekt u Splitsko-dalmatinskoj županiji, ulagatelj u razvoj tvrtke i cjelokupne regije te otvaranje novih radnih mjesta. Jadranska pivovara nedavno je uložila i 3 milijuna kuna u očuvanje okoliša. Zbog svega toga izabrana je od HGK Split kao dobar partner u predstavljanju hrvatskog gospodarstva i promotor hrvatskih piva. Sudeći po neprestanom rastu proizvodnje i prodaje na hrvatskom tržištu, Jadransku pivovaru su kupci već prepoznali kao kvalitetan domaći brand, čiji proizvodi zauzimaju sve više prostora na domaćem tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovanju u akciji Kupujmo hrvatsko smo se vrlo rado odazvali jer i sami podržavamo kupovinu domaćih proizvoda. S našim pivom, poput Zlatoroga, već smo osjetili naklonost kupaca pa vjerujemo da će se trend kupovine hrvatskih proizvoda nastaviti i dalje te svakim danom sve više rasti. Domaći proizvodi, naime, po kvaliteti često nadmašuju većinu stranih proizvoda, istaknuo je Šiško Španiček, komercijalni direktor Jadranske pivovare Split d.d.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara