DUBROVNIK - OTVOREN HOTEL DUBROVNIK PALACE

Nakon 13 godina večeras je ponovno otvoren poznati dubrovački hotel Dubrovnik Palace, sada u vlasništvu Jadranskih luksuznih hotela Gorana Štroka.

Prigodnoj svečanosti nazočili su brojni gosti i uzvanici među kojima hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i ministar vanjskih poslova Miomir Žužul, ministar prosvjete, obrazovanja i športa Dragan Primorac, ministrica europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović te drugi.

Goran Štrok je kazao kako je u obnovu hotela uložen 41 milijun eura. Na 40.000 metara četvornih prostora smješteno je 320 luksuznih soba sa 678 kreveta, od čega 17 običnih i dva predsjednička apartmana. Hotel ima 11 barova, tri restorana, četiri bazena i krasi ga 500 umjetničkih djela.

Predsjednik Stjepan Mesić kazao je kako se ovakva ulaganja moraju poticati kako bi hrvatski turizam podigao svoju kvalitetu i pretekao konkurentske zemlje na Mediteranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Hrvatskoj je potrebna modernizacija turističke industrije kako bi mogla biti međunarodno konkurentna, a upravo je otvaranje ovog hotela takav primjer", rekao je hrvatski predsjenik.

Hotel Dubrovnik Palace zapošljavat će 250 djelatnika, a cijene će se kretati od 125 do 800 eura po noćenju.(Hina) xhš yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara