F. Radin o mogućoj potpori Sanaderovoj vladi

SABORSKI zastupnik talijanske nacionalne zajednice dr. Furio Radin izjavio je večeras kako zasad nije potpisao potporu Sanaderovoj vladi, a po najavama iz Talijanske unije čije mišljenje očekuje, svoj glas za povjerenje HDZu mogao bi dati u cilju osnivanja nove vlade.

"Kako stvari trenutačno stoje neupitna je moja vanjska potpora Sanaderovoj vladi, ali kada se i pismeno složimo oko zahtjeva u vezi s pravima talijanske nacionalne zajednice koje smo usmeno dogovorili", izjavio je Radin za Hinu. Kako je rekao, njegova će odluka biti daleko jasnija nakon što se o tome večeras u Rijeci bude očitovalo Predsjedništvo i Odbor za politička pitanja Skupštine Talijanske unije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obrazloživši odluku o vanjskoj potpori Sanaderovoj vladi, Radin je kazao kako će dati svoj glas u hrvatskom parlamentu za novu vladu.

Furio Radin je rekao kako će poduprijeti isključivo onu vladu koja će ispuniti dogovorene zahtjeve koje je postavio u ime talijanske zajednice, ne želeći precizirati o kojim je to sve zahtjevima riječ.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara