FOTO Ovo je policajac koji je upucao kolegicu i njenu nećakinju pred 5-godišnjim djetetom

FOTO Ovo je policajac koji je upucao kolegicu i njenu nećakinju pred 5-godišnjim djetetom

Foto: mnovine

PROMETNI policajac koji je na višegodišnjem bolovanju danas je iz pištolja u donjemeđimurskom mjestu Sveta Marija ubio dvije žene je 46-godišnji Gorazd Novak. On je ustrijelio kolegicu iz policije i njezinu nećakinju. Kako pišu mnovine, time je šokirao svoje kolege policajce te cijelo Brezje.

Žene su bile 1964. i 1977. godište.

Gorazd Novak zbog ozbiljne je bolesti na bolovanju već nekoliko godina, dok je prije toga proveo 20 godina u policiji kao uzorni djelatnik, pišu mnovine. Poznanici i kolege ne mogu vjerovati da je počinio ovakav zločin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petogodišnje dijete svjedočilo tragediji

Smrtno su stradale Božica Mustač (52) iz Svete Marije i Andreja Barić (39) iz Hodošana. U automobilu mlađe žene bilo je i petogodišnje dijete koje je svjedočilo tragediji.

Božica je radila u računovodstvu PU međimurske i tragedija se dogodila kod njezinog doma. Andreja je bila medicinska sestra.

Što je dovelo do tragedije nije poznato, no susjedi govore da je riječ o osobnim odnosima te da je bila riječ o nekakvoj vezi, no ne znaju je li ista bila aktualna.

Podsjetimo, napadača su svladala dvojica susjeda, među kojima i policajac zaposlen u Policijskoj postaji Prelog koji nije bio na  dužnosti. On je ubojicu zadržao do dolaska policije i uhićenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara