Glavan: Vlada treba reagirati odlučno glede "Viktora Lenca"

SABORSKI zastupnik HSLS-a i predsjednik riječkog ogranka te stranke Željko Glavan na današnjoj je konferenciji za novinare ustvrdio da bi Vlada i predsjednik Ivica Račan trebali reagirati u "slučaju Viktora Lenca isto tako brzo i odlučno kao u "slučaju Riječke banke".

Glavan je kazao da je upozoravao na "Viktora Lenca" u Hrvatskom saboru kao što je prije upozoravao na stanje u Riječkoj banci. Po njegovim riječima predsjednik Sabora i HSS-a Zlatko Tomčić sada nema pravo proglašavati Slavka Linića krivcem za sve.

Rekao je da je sadašnje stanje u "Viktoru Lencu" dokaz da je Vlada nelegitimna, a da je to postalo očito nakon izlaska HSLS-a iz vladajuće koalicije.

Glavan je kazao da bi u ovom trenutku ispravno bilo "sjesti na imovinu" predsjednika Uprave "Viktora Lenca" Damira Vrhovnika.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima "očito Linić nosi nesreću svim projektima u kojima odlučuje", podsjetivši na riječki FENIXVE, WTC, Riječku banku, željezaru Sisak i "Viktora Lenca".

U vrijeme kad se događaju takve stvari, Sabor sljedeći tjedan raspravlja o istospolnim brakovima, kazao je, uz ostalo, Glavan.

(Hina) dsil dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara