Glavni tajnik HDZ-a Vukelić vjeruje da vlada neće biti manjinska

GLAVNI tajnik HDZ-a Branko Vukelić na današnjoj je tiskovnoj konferenciji u Karlovcu izjavio kako vjeruje da HDZ-ova vlada neće biti manjinska, jer, kako je ocijenio, "stranka koja ima većinu u parlamentu sastavit će stabilnu vladu".

Na tiskovnoj konferenciji županijske organizacije HDZ-a u Karlovcu kao novoizabrani saborski zastupnici s liste HDZ-a u sedmoj izbornoj jedinici govorili su tajnik Branko Vukelić i ogulinski gradonačelnik Ivan Vučić.

Izborni rezultati pobili su nametnutu tezu da HDZ nije stranka gradskih, nego samo seoskih sredina, ocijenio je glavni tajnik Vukelić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li i župan Vlado Jelkovac, osmi na listi HDZ-a, ući u Sabor ako Miomir Žužul, prvi s te liste uđe u Vladu, Vukelić je odgovorio da ni na službenim ni na neslužbenim susretima u HDZ-u još nije bilo govora o raspodjeli dužnosti.

"Građani su na izborima rekli što misle o koaliciji, onoj koja je bila na državnoj razini, a kakva je još u gradu Karlovcu rekao je Branko Vukelić, ocijenivši da "ta koalicija sada treba odlučiti hoće li nastaviti eksperiment koji je očito propao".

Na novinarski upit postoji li vjerojatnost da neki od ministara koji su dobro radili u svojem mandatu u prošloj Vladi ostane na istoj dužnosti, Vukelić je odgovorio protupitanjem: "Je li bilo takvih?"
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara