HDZ: Spas "Viktora Lenca" u udruživanju kvarnerskih brodogradilišta

PREDSJEDNIK povjerenstva HDZ-a za Primorskogoransku županiju, Vladimir Vranković, izjavio je danas na konferenciji za novinstvo da je "spas Viktora Lenca u udruživanju kvarnerskih brodogradilišta sa strogom specijalizacijom, pri čemu bi se Lenac vrati svojoj temeljnoj remontnoj djelatnosti".

Vranković je ocijenio da Primorsko-goranska županija, koja bi - kako drži - trebala biti jedan od pokretača ekonomskog razvoja Hrvatske, "ne može svojim građanima osigurati ni minimum egzistencijalnih uvjeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodao je da je stanje takvo zbog nedostatka jasne vizije županijskih vlasti i strategije daljnjeg razvoja, te da je normalno da se u takvim situacijama događaju "katastrofalne posljedice, kao što su Viktor Lenac ili Riječka banka".

Govoreći o projektu Družba Adria, Vranković je rekao da bi on moga donijeti više štete od gospodarske koristi. Ocijenio je da je taj projekt brzopleto i nestručno predstavljen u javnosti.

Predsjednik HDZ-ova povjerenstva za Primorsko-goransku županiju Vladimir Vranković također je najavio da će unutarstranački izbori na županijskoj i gradskoj razini u Rijeci biti održani nakon parlamentarnih izbora.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara