HDZ-ov Andrija Mikulić: Nije bilo kvoruma jer se oni služe metodama opstrukcije

HDZ-ov Andrija Mikulić: Nije bilo kvoruma jer se oni služe metodama opstrukcije

Foto: Hina

HDZ-ov Andrija Mikulić, predsjednik Odbora za medije, za Index je izjavio kako mu je žao što danas nije bilo kvoruma te da se pojedinci služe metodama opstrukcije, ne govoreći o nikome konkretno.

"Žalostan sam što nije bilo kvoruma i to su metode destrukcije. Danas biramo između pet kandidata, a služe se metodama opstrukcije. Sazvat ću sjednicu i za sljedeći tjedan. Svačije vrijeme je bitno, pa i vrijeme kandidata za glavnog ravnatelja HRT-a.

Od 13 članova odbora šestero nas je bilo, troje se ispričalo, a četvero nije osjetilo potrebu da se ispriča. Svi članovi HDZ-a su bili na sjednici Odbora za medije, mi smo odgovorni i to ćemo nastaviti biti. Svi članovi HDZ-a su bili na sjednici odbora, a onima koji nisu došli neka njima ide na dušu. Strpite se još malo", rekao je Mikulić za Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on, kao i većina HDZ-ovaca, uvjerava javnost o najavljenoj saborskoj većini.

"Strpite se još malo i vidjet ćete da će HDZ donijeti ispravne odluke kao i uvijek u teškim vremenima. Sve ankete su nam uvijek predviđale poraz, a mi već u pet ciklusa pobjeđujemo", rekao je Mikulić za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara