HDZ-ov ministar Tolušić: Karamarko treba dati ostavku na mjesto šefa HDZ-a

HDZ-ov ministar Tolušić: Karamarko treba dati ostavku na mjesto šefa HDZ-a

Foto: FAH

TEHNIČKI ministar za EU fondove i potpredsjednik HDZ-a Tomislav Tolušić danas je rekao kako smatra da Tomislav Karamarko treba dati ostavku na mjesto šefa HDZ-a.

Tolušić je kazao kako smatra da je Karamarko dobio povjerenje da presloži većinu i sastavi novu Vladu, no pošto u tome nije uspio, treba dati ostavku, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, danas je i skupina osnivača HDZ-a zatražila da Tomislav Karamarko odstupi sa svih dužnosti u HDZ-u, i time u stranci otvori postupak izbora novog vodstva HDZ-a, koje će provesti potrebne reforme i pripremiti stranku za pobjedu na predstojećim izvanrednim parlamentarnim izborima.

Devetero članova, osnivača HDZ-a u izjavi za javnost ocijenilo je kako pod vodstvom Karamarka politika HDZ u mnogočemu nije bila kontinuitet politike HDZ kakvu je osmislio i vodio dr. Franjo Tuđman, da s takvom promašenom politikom HDZ na prošlim parlamentarnim izborima nije ostvario izbornu pobjedu iako je protiv sebe imao najneuspješniju hrvatsku vladu, a da je na vlast došao isključivo političkom voljom Nezavisne liste Most.

> Osnivači HDZ-a traže ostavku Karamarka

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara