HDZ-ovo izaslanstvo predvođeno predsjednikom Sanaderom položilo vijenac na grob dr. Franje Tuđmana

IZASLANSTVO HDZ-a na čelu s predsjednikom stranke i premijerom Ivom Sanaderom danas je polaganjem vijenca na grob odalo počast utemeljitelju stranke i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu u povodu 82. obljetnice njegova rođenja.

"Došli smo mu odati priznanje i zahvalnost za sve što je učinio radeći na stvaranju, obrani i obnovi samostalne Hrvatske i svemu što smo ostvarili u prvih deset godina dok je on bio na čelu države", istaknuo je Sanader .

"Mislim da smo sazreli kao narod i društvo da svim svojim velikanima, bez obzira koje političke orijentacije bili, odajemo počast. Mi iz HDZ-a ponosni smo na Franju Tuđmana i na sve što je ostvario za Hrvatsku i hrvatski narod, a i za sve hrvatske državljane koji žele živjeti u suvremenoj modernoj Republici Hrvatskoj koja će biti dio zajedničke europske obitelji", rekao je Sanader.

U HDZ-ovu izaslanstvu bili su visoki stranački i državni dužnosnici Jadranka Kosor, Vladimir Šeks, Andrija Hebrang, Božo Biškupić, Petar Čobanković, Marijan Mlinarić, Marina Matulović-Dropulić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijenac na grob dr. Franje Tuđmana položilo je i izaslanstvo HDZ-ove mladeži koje je predvodila predsjednica Margareta Kosec.

(Hina) xdm ysšhZnate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara