HP predstavlja nenadmašno kompaktan uređaj savršeno dizajniran za kućanstva i male urede

TVRTKA HP danas je predstavila novi uređaj visokih performansi, HP Officejet 4255. Ovaj najnoviji model u HP-ovoj vodećoj paleti sve-u-jednom uređaja ističe se izuzetnom kvalitetom i produktivnošću u cijelom nizu neophodnih uredskih funkcija – a sve to u samo jednom inteligentnom uređaju.

HP Officejet 4255 može ispisivati, faksirati, skenirati i kopirati, a raspolaže i integriranim telefonom. Svaka od ovih funkcija korisnicima nudi maksimalnu produktivnost i punu lakoću upotrebe, kako bi u svom kućnom uredu radili što učinkovitije.

Sa 4800 optimiziranih tpi ili opcionalnim 6-tintnim ispisom u boji (precizna tehnologija HP Photoret IV), ovaj sve-u-jednom uređaj jamči rezultate u skladu s najvišim standardima. HP Officejet 4255 ima automatski ulagač dokumenata (ADF) kapaciteta 20 listova, a zahvaljujući brzini ispisa i kopiranja do 17 stranica u minuti crno-bijelo i 12 str/min u boji, vaši se dokumenti i fotografije ispisuju brže i s manje napora. Štoviše, samostalni kopirni uređaj znači i trenutačno kopiranje bez potrebe za uključivanjem računala.

Napredne mogućnosti ispisa nude jednostavne alternative, poput fotografskog ispisa bez obruba na perforiranom foto-papiru veličine 10 x 15 cm.
Faksiranje i skeniranje nikad nije bilo jednostavnije. HP Officejet 4255 skenira sa 600 x 1200 optičkih tpi te ima memoriju za 100 faksiranih stranica i 100 brojeva za brzo biranje.

Njegov jedinstveni dizajn omogućuje sklanjanje ladica za papir uz zadržanu mogućnost primanja telefaksa koje je moguće naknadno ispisati. Uz to, barijere za neželjene faksove sprečavaju nepotrebno trošenje papira i komunikaciju, a modem od 33,6 kbps zaokružuje učinkovitost modela.

HP vam u svojim rješenjima za kućne primjene uvijek nudi više, a HP Officejet 4255 u tome nije iznimka. Korisnici mogu uređivati svoje slike i fotografije koristeći priloženi program HP Image Zone, a potom s lakoćom s drugima podijeliti rezultate koristeći tehnologiju HP Instant Share. Također, za potpunu jednostavnost rada tu je i pet funkcijskih gumba kojima se trenutačno aktiviraju često korištene funkcije, dok gumb ‘Prilagodi stranici’ omogućuje brzo uvećavanje slika.

HP Officejet 4255 je doista idealan kompaktni uređaj za kućanstva i male urede. Osim što objedinjuje sve neophodne uredske alate, (uključujući telefon), male dimenzije i mogućnost skidanja ladica za papir još će ga lakše smjestiti na vaš stol i omogućiti punu optimizaciju ograničenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HP Officejet 4255 prodaje se po preporučenoj cijeni za krajnjeg korisnika od 1.538,00 Kn  (u cijenu nije uključen PDV).

Potrošni materijal za upotpunjavanje HP-ovih ispisnih sustava

Komponente HP-ovih ispisnih sustava – pisači, tinte i ispisni mediji – osmišljeni su kao kombinacija koja daje iznimne rezultate. Za punu kompatibilnost s novim modelom HP Officejet 4255 osmišljeni su HP br. 56/27 uložak s crnom tintom, HP br. 57/28 s tri boje i dodatni HP br. 58 foto-uložak.

Ovi su ulošci opremljeni ispisnim glavama visokih performansi i tintom čija kemijska svojstva pružaju optimalne rezultate prilikom svakog ispisnog zadatka.

Pomoću HP br. 56/27 ispisnog uloška s crnom tintom dobivate jasnu grafiku i tekst laserske kvalitete, dok s HP br. 57/28 trobojnim uloškom s tintom ostvarujete izvrsne slike u boji i dijagrame.

Zamjenom uloška HP br. 56/27 modelom HP br. 58 korisnici mogu uživati pogodnosti HP-ovog 6-tintnog ispisnog sustava (HP br. 57/28 u kombinaciji s uloškom HP br. 58), ispisujući fotografije briljantnih boja, realističnih nijansi kože i oštra kontrasta. Zajedno s poboljšanim foto-papirom HP Premium Plus, ovi ulošci daju slike koje ne blijede čak 73 godine – dulje od većine tradicionalno izrađenih pozitiva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara