Integra Group uspostavila informacijski sustav HRTL-a

UDOVOLJAVAJUĆI visokim profesionalnim zahtjevima korporacije RTL, vodstvo HRTL-a se u izboru partnera na izgradnji vlastitoga informacijskog sustava odlučilo za tvrtku Integra Group.

INTEGRA Group, vodeća domaća sistem integratorska tvrtka, sudjelovala je zajedno sa stručnjacima korporacije RTL u izgradnji cjelovitog informacijskog sustava HRTL-a, što je bio dio posla u sklopu priprema za početak emitiranja programa ove nove televizijske kuće u Hrvatskoj.

Da bi se zadovoljili visoko profesionalni zahtjevi korporacije RTL, vodstvo HRTL-a se u izboru hrvatskog partnera na izgradnji informacijskoga sustava odlučilo za tvrtku Integra Group, domaću tvrtku sa dugogodišnjim iskustvom u integraciji informacijskih  sustava kod korporativnih korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raduje nas činjenica što je RTL odabrao baš našu tvrtku kao partnera u uspostavi informacijskog sustava u vrlo osjetljivoj pripremnoj fazi za emitiranje programa nove televizijske kuće. Vjerujemo da smo svojim doprinosom pripomogli postavljanju izvrsne tehničke potpore za rad uposlenika nove televizijske kuće.  Također, veseli me i skori početak emitiranja programa HRTL-a,  jer očekujem da će se visoka profesionalnost, kojoj smo svjedočili u pripremnoj fazi, nastaviti i u produkciji programa", izjavio je Mate Ćavarović, direktor Integre Group.

Kroz partnerstvo sa globalnom integratorskom tvrtkom SCC Global Services, ekskluzivnim informatičkih partnerom korporacije Bertelsmann, u sklopu koje je i HRTL, Integra Group primjenjuje najviše svjetske standarde u projektiranju, implementaciji i podršci kompleksnim informatičkim sustavima. Uspješna suradnja će se nastaviti i dalje kroz proširenje i podršku postojećeg informatičkog sustava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara