Izvršena certifikacija SAP-ovih konzultanata

TVRTKA SAP AG iz Walldorfa, uz vodstvo stručnog tima za certifikaciju danas je donijela rezultate certifikacije i re-certifikacije novih i postojećih SAP-ovih partnera - konzultanata. Certifikaciji odnosno re-certifikaciji pristupilo je 46 konzultanta SAP-ovih partnerskih tvrtki: b4b, GBS IT, KING ICT, Siemens i S&T Hermes Plus. Uspjeh ostvaren u certifikaciji je 100%, dok je na re-certifikaciji zabilježen uspjeh od 75%.

SAP Edukacija dijeli se na tri glavne strukturne cjeline ovisno o ciljanoj publici tj. polaznicima edukacije. U prvoj je riječ o edukaciji za krajnje korisnike SAP aplikacija, zatim za pripadnike projektnih timova za potrebe implementacije SAP aplikacija, dok je treća cjelina za SAP konzultante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Formalno najpriznatiji status za poznavanje SAP-a kao aplikacije je status SAP Certificiranog konzultanta. Testovi za certifikaciju su strukturirani na način da obuhvaćaju sve dijelove pojedine aplikacije ili dijela rješenja. Ispunjavaju elektroničkim putem, a rezultati automatski spremaju u bazu podataka i šalju na analizu i provjeru u SAP AG Walldorf gdje se tada formalno izdaju certifikati i šalju svakom polazniku ovisno o unaprijed dogovorenoj metodi isporuke.

Svaki certifikacijski test ima zadan minimum od 70% točnih odgovora za dobivanje certifikata. Najveći dio certifikacijskih ispita je potrebno završiti unutar vremenskog roka od 3 sata dok ima i onih koji traju maksimalno 2 sata.
 
Partneri - konzultanti certificirali su se za razne segmente SAP-ovih poslovnih rješenja (npr. Human Resources, Basis, ABAP, Plant Maintenance, Sales and Distribution, Quality Management, Financial and Management Accounting, Strategic Enterprise Management, Manufacturing, SAP NetWeaver za Business Intelligence i Enterprise Portal), a certifikacija je napravljena od strane SAP AG stručnog tima za certifikaciju konzultanata, sukladno SAP-ovim procedurama i uvjetima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara