Karamarko: Spreman sam otići iz Vlade ako odu i Orešković i Petrov

Karamarko: Spreman sam otići iz Vlade ako odu i Orešković i Petrov

Screenshot: N1

"HDZ će sve napraviti da što prije izađemo iz problema, nema personalnih diktata. Najbolje bi bilo da i premijer i potpredsjednik i ja izađemo iz vlade, da se vrh Vlade osvježi i da se nastavi novim korakom", komentirao je danas Tomislav Karamarko.

"Stranka koja ima najviše mandata treba dati novog mandatara. Ja sam spreman prepustiti to bilo kome. Interesi države su važniji od interesa pojedinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Teško je u ovom momentu, sve opcije mogu biti otovorene ako se dogovorimo. Ali temelj svih dogovora je ako se počne drugačije raditi. Mora se respektirati HDZ, ne smijemo biti noseća struktura nekome da izvršava svoje obaveze.

Uvijek je moguć dogovor, dobro je da je izazvan ovakav šok, da kažemo - ljudi stanimo, počnimo raditi", kazao je Karamarko.

Od opoziva Oreškovića ne odustaje

Dodao je da su sve opcije moguće, ali da je jako teško vjerojatno da će odustati od opoziva Oreškovića.

"Opoziv smo zahtjevali da izazovemo šok, i kažemo - Dosta je ovakvog rada i odnosa. Jučer sam htio sve usijane glave pozvati da se ohlade. Trendovi su dobri i sve nam ide u prilog, osim odnosa", rekao je.

Komentirao je i kritike eurozastupnika HDZ-a te kazao da svi imaju pravo na svoje mišljenje. "Postoje odluke stranačkih tijela koje se moraju poštivati. Najviše znamo mi koji smo u zemlji svaki dan i znamo što se događa", kazao je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara