Koalicija HSLS-DC predstavila kandidate za 8. izbornu jedinicu

KOALICIJA stranka HSLS i DC danas je u Opatija predstavila kandidate sa svoje izborne liste za 8. izbornu jedinicu, koja obuhvaća Istarsku i zapadni dio Primorskogoranske županije.

Saborski zastupnik HSLS-a Željko Glavan, prvi na ovoj listi, kazao je da je ovo prvi put da se formira prirodna koalicija stranaka centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Rekao je da se ne želi upuštati u prognoze rezultata glasovanja u ovoj izbornoj jedinici, no ocijenio je da je koalicija HSLS-DC u usponu te da će biti ugodno iznenađenje.

Jadranka Katarinčić-Škrlj (HSLS), treća na listi, rekla je da na području ove izborne jedinice četiri slučaja, odnosno projekta pokazuju neuspjeh i neučinkovitost dosadašnje vlasti. To su, navela je, slučaj Riječke banke, brodogradilišta "Viktor Lenac", neizgradnja zapadnog kraka Istarskog ipsilona i odluka o osnivanju Trgovačkog društva Brijuni rivijera bez upita o tome upućenog jedinicama lokalne samouprave. To ilustrira otuđenost vlasti od jedinica lokalne samouprave, rekla je Jadranka Katarinčić-Škrlj.

Skupu su o programu koalicije govorili Vesna Girardi Jurkić (DC), druga na listi, i ostali kandidati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara