KOD VRBOVCA PRONAĐENO TIJELO UBIJENE ŽENE

Tijelo nepoznate žene, na čijem su tijelu uočeni tragovi nasilne smrti, pronađeno je jučer poslijepodne na obali odvodnog kanala u mjestu Poljanski Lug, nedaleko Vrbovca, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Smrznuto tijelo mrtve žene jučer oko 17 sati pronašla su tri mještanina Poljanskog Luga na južnoj strani odvodnog kanala rijeka Česme, Glogovice i Lonje.

Policija i zagrebački istražni sudac, koji su došli na mjesto pronalaska tijela, na lešu su otkrili dvije ubodno rezne rane u području trbuha, za koje se pretpostavlja da su prouzrokovali smrt.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, točan uzrok smrti, kao i identitet osobe, utvrdit će se obdukcijom na zagrebačkom Zavodu za sudsku medicnu i kriminalistiku.

Policija je izvijestila i da je jutros oko 6 sati u Hotkinoj ulici u zagrebačkom naselju Prečko, pronađen mrtav tridesetogodišnji Davor Begić. Mrtvo tijelo u stanu je pronašla pokojnikova majka. Prema prvim policijskim informacijama tridesetogodišnjak je preminuo zbog konzumiranja prevelike količine droge, a kraj tijela je pronađen i pribor za drogiranje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara