Nakon Karamarkove ponude: MOST se opet kasno sinoć sastao u sjedištu stranke

Nakon Karamarkove ponude: MOST se opet kasno sinoć sastao u sjedištu stranke

Foto: Hina

VODSTVO MOST-a sastalo se kasno sinoć u sjedištu stranke u Smičiklasovoj ulici. Pretpostavlja se da su razgovarali o posljednjoj ponudi, odnosno novom prijedlogu Tomislava Karamarka.

On je, naime, jučer okrenuo ploču te kazao kako je spreman odstupiti, ako s njim odu i premijer Tihomir Orešković, kao i drugi potpredsjednik Vlade Božo Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"HDZ će sve napraviti da što prije izađemo iz problema, nema personalnih diktata. Najbolje bi bilo da i premijer i potpredsjednik i ja izađemo iz vlade, da se vrh Vlade osvježi i da se nastavi novim korakom", komentirao je Karamarko.

"Stranka koja ima najviše mandata treba dati novog mandatara. Ja sam spreman prepustiti to bilo kome. Interesi države su važniji od interesa pojedinca", zaključio je.

MOST-ovci sinoć nisu htjeli ništa komentirati, nakon sastanaka nisu htjeli davati izjave o aktualnoj situaciji i sljedećim potezima.

"Mislim da smo bili danas dovoljno jasni", rekao je Božo Petrov, dok je njegov kolega i čelnik MUP-a Vlaho Orepić kazao kako je sastanak zapravo bio "neformalno druženje".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara