Neoprezni intendant: Mucalo usred pješačke zone pred kazalištem oborio 4-godišnjaka

Foto: Jadran Babić / Cropix

DUŠKO MUCALO, vršitelj dužnosti intendanta HNK Split, u ponedjeljak navečer službenom je Opel Vectrom vozeći u rikverc oborio 4-godišnjeg dječaka. Prometna nesreće dogodila se usred pješačke zone pred kazalištem. Dječak je, srećom, samo lakše ozlijeđen.

Kazna za Mucala: 1.500 kuna

Mucala je policija prijavila za nedozvoljenu i opasnu vožnju. Naime, nije imao dozvolu za prometovanje pješačkom zonom, a vožnju unatrag poduzeo je bez da se uvjerio da istu može obaviti bez opasnosti za pješake. Optužnim prijedlogom zatraženo je da Mucalo plati 1.500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mucalo oborio i majku i sina

Policija istražuje okolnosti nesreće, ispituju kako se 4-godišnjak našao sam iza automobila. Nema za tim potrebe, kazala nam je dječakova majka.

"Zajedno smo bili, ja i sin. Kad nas je auto udarilo, oboje smo pali. Gospodin Mucalo nas nije vidio. Padala je kiša, i to se dogodilo na makadamskom proširenju. Ja policiji nisam prijavila da imam ozljede, oni su došlo naknadno. Imam podlijeve po rukama i nogama, sinu mi je ozlijeđena glava, ali nije ništa ozbiljno. Gospodin Mucalo se ponio super, odmah je priskočio i pomogao nam", pojasnila nam je okolnosti nesreće dječakova majka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara