Peteranec: U neispravnu i nergistriranu automobilu poginuli djed i dva unuka

U TEŠKOJ prometnoj nesreći na županijskoj cesti kod Peteranca nedaleko od Koprivnice danas su poginuli 63-godišnji Stjepan Oršoš iz Gabajeve Grede i njegova dva unuka, šestogodišnji Zoran Bogdan i dvogodišnji Branislav, a njihov četverogodišnji brat zadobio je teške, a majka lakše ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nesreća se dogodila kad je Oršoš, vozeći neregistriran i tehnički neispravan automobil "zastava 125 p", jutros oko 7,45 sati ušao u raskrižje županijskih cesta za Sigetec, Drnje i Peteranec, ne poštujući prometni znak obvezna zaustavljanja. U tom trenutku cestom je s pravom prednosti iz smjera Sigeteca naišao kamion marke MAN križevačkih registarskih oznaka pun šljunka, kojim je upravljao 46-godišnji H.I. Kamion je udario u lijevu bočnu stranu "zastave 125 p" te su oba vozila sletjela s kolnika u lijevi odvodni kanal, nakon čega se kamion prevrnuo, a šljunak se rasuo.

U sudaru su na mjestu nesreće poginuli djed Stjepan Oršoš i unuk Zoran, dvogodišnji Branislav umro je od posljedica teških ozljeda u Općoj bolnici u Koprivnici, u kojoj je na liječenju zadržan i njihov teško ozlijeđeni četverogodišnji brat. Njihova majka (22) i vozač kamiona lakše su ozlijeđeni.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara