Poglavarstvo odlučilo izvijestiti skupštinu o činjenicama vezanim uz oglas "Istina je"

ZAGREBAČKO Gradsko poglavarstvo na svojoj današnjoj sjednici zaključilo je da će izvijestiti Skupštinu Grada o svim detaljima vezanim uz objavljivanje plaćenog oglasa "Istina je!" u tiskanim medijima iz svibnja ove godine s informacijama o kupnji nekretnina "Zagrepčanke" od strane Grada.

Inače, današnja sjednica pod predsjedanjem gradonačelnice Vlaste Pavić, jedna od zadnjih prije ljetne stanke, prošla je vrlo brzo i bez velikih rasprava članova Poglavarstva.

Na današnjoj sjednici Poglavarstvo je, između ostalog odlučilo je da nema primjedbi na prijedlog Izmjene Odluke o javnom linijskom prometu po kojem je Zagreb postao jedinstvena zona javnog gradskog prijevoza a što je bio prijedlog Kluba zastupnika Hrvatske stranke prava.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Poglavarstvo je podržalo i odluku o potrebi donošenja Odluke o osnutku Povjerenstva za rješavanje imovinsko pravnih poslova povezanih s kapitalnom izgradnjom u Gradu Zagrebu. Ova odluka obrazložena je teškim stanjem u zemljišnim knjigama i, prema riječima izvjestiteljice Dragice Krpan niza problema koji su vezani uz to stanje u zagrebačkoj "gruntovnici". Ona je apelirala na sve investitore u gradu da se prije početaka radova jave nadležnim službama radi dobijanja potrebnih dokumenata i izbjegavanja problema imovinsko pravne naravi.

(Hina) xaš yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara