Popovi i "suci" kod Bujanca: Lijevi partizani su krivi za baklje, a Torcidu su preuzeli jugo-oficiri

Popovi i "suci" kod Bujanca: Lijevi partizani su krivi za baklje, a Torcidu su preuzeli jugo-oficiri

Foto: Facebook

"NERED koji se dogodio u Francuskoj, vođen je istom mržnjom kojom je počinjen zločin na Ovčari i vrijeme je da stvar preuzmu veterani 4. brigade!", rekao je kontroverzni svećenik Miljenko Babaić gostujući u emisiji Bujica koju vodi Velimir Bujanec, pravomoćno osuđen za plaćanje usluga prostitutke kokainom.

> Tomac i Šeparović najavljuju "spektakl": Osudit će Oreškovića jer je htio rušiti vladajući HDZ

Naime, gosti Bujice bili su Josip Jurčević i akademik Josip Pečarić, članovi Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta, a uključio se i Babaić. Glavna tema bila je utakmica u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Jurčevića je sve bilo jasno pa tvrdi da iza prekida stoje Zoran Milanović i Ranko Ostojić. Pečarićeva analiza u Bujici išla je malo dublje.

"Izgleda da će izbori, a ako reprezentacija uspije u Francuskoj, to neće odgovarati SDP-u", kaže Pečarić argumentirajući kako se zna da Milanović "u svemu sluša Beograd". No, najviše je uživao u medijskoj pažnji svećenik iz Stona Babaić koji ima informaciju da Torcidu vode jugo-oficiri. 

"Ovo je učinio SDP, HNS i ostali lijevi partizani kojima smeta sve hrvatsko! Oni su vodili Torcidu preko jugo-oficira u Splitu. Ja sam Dalmatinac, ja bih poginuo i za Hajduk i za Dinamo i za Hrvatsku. A nerede prave djeca partizana i na žalost, to je naša tragedija!", kaže Babaić dodajući da Torcida nije htjela da ih vode veterani 4. brigade koji su garantirali "red na tribinama" nego sinovi jugo-oficira. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara