Puljak udarila po Mostu i HDZ-u: "Odmah je bilo jasno da će ova Vlada biti najgora u povijesti"

Puljak udarila po Mostu i HDZ-u: "Odmah je bilo jasno da će ova Vlada biti najgora u povijesti"

Foto: Facebook

U JUTROŠNJOJ emisiji Studio 4 na HRT-u gostovali su Stipe Petrina i Marijana Puljak, čelnica stranke Pametno.

"Kad je Tomislav Karamarko odstupio s mjesta prvog potpredsjednika Vlade, nije bilo razloga da se sruši Vlada Tihomira Oreškovića i pitanje je zašto", kazao je Stipe Petrina. "Političari su apsolutno neozbiljni", naglasio je Petrina, koji za korupciju optužuje svih osam saziva Sabora. "Moja misija u Saboru, i zašto smo išli s Mostom, je da se model Primoštena prenese na državnu razinu. Na idućim se izborima neću nikome priključiti. Postoji opcija da s manjim partnerima izađemo na izore u svim izbornim jedinicama", kazao je Petrina. Smatra da bi lijeva koalicija na idućim izborima mogla dobiti 5-6 mandata više, desna isto toliko mandata manje, a Most bi mogao osvojiti oko 10 posto. "Mi ćemo proći izvrsno na izborima", kazao je Petrina.

Marijana Puljak je rekla kako se od samog početka vidjelo da će ova Vlada biti najgora u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Žalosno je što su građani Hrvatske izgubili godinu dana", istaknula je. "Politika je ozbiljan posao i nije joj cilj samo dobiti što više fotelja u Saboru", rekla je Puljak.

Marijana Puljak na prošle izbore nije željela izaći zajedno s Mostom, a rekla je kako skup nezavisnih lista o kojima se puno toga ne zna nije rješenje.

Kazala je kako se Boris Jokić zasad nije odlučio priključiti stranci Pametno, iako surađuju s njim. Najavila je i da će njena stranka izaći u svih deset izbornih jedinica na izbore.

Petrina je prigovorio Puljak da teoretizira te da joj nije poznata politika u praksi. Ona mu je odgovorila kako vođenje općine nije isto što i upravljanje državom. "Gospođo Puljak, tko nama jamči da ćete vi to dobro raditi?", upitao je Petrina. Puljak mu je odgovorila: "Sigurno ne javni bilježnici!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara