Reakcije posjetitelja Indexa na "slučaj Severina" (4)

ZAHVALJUJEMO stotinama posjetitelja Indexa koji su nam na e-mail poslali svoje komentare u vezi "slučaja Severina". Donosimo vam nekoliko komentara, uz napomenu da smo neke zbog duljine morali skratiti. Vaše komentare i dalje možete slati na desk@index.hr.

Sav ovaj debilan slučaj nekakvog 11. minutnog sexa postaje još debilniji kada se sjetim da je prije godinu, dvije, manekenki Tamari Roglic, u novinama objavljena fotografija oralnog sexa (iako se nikada nije utvrdilo je li to uistinu ona)!
 
Tada nisu reagirali ministri ni odvjetnici, gotovo nitko nije ni približno stao na njenu stranu niti joj javno dao podršku (čast iznimkama)! Naravno, u našoj maloj, zaostaloj Hrvatskoj, ona je manekenka, a sve su one, zna se što, pa neka joj, ko joj je kriv i koga briga...
 
Navoditi primjere onih jadnica s Kozjaka nema ni smisla! Ko da ih se tko sjeća i ko da im je itko i pokušao pomoći!
 
A onda, dogodi se "nešto slično" velikoj "zvijezdi", Hrvatici, gotovo bismo mogli reci, Gospi i odjednom frka!
 
 
Stvarno smo jadni, nema sto!

Lana

*******************************************************

Svaka čast Indexu!

Bilo bi pametno da stavite žiro račun na web pa da Vam svi mi koji  Vam želimo dati podršku uplatimo nekakav simboličan iznos po  vlastitoj želji. (ili slično) (poslije ga darujte u humanitarne svrhe jer  nije bitan novac) - vidjet ćete kolika Vam je podrška

U Hrvatskoj do sada nije postojala ni jedna institucija ili sistem kojem  je u interesu bila istina. Zato podržavam svaki korak koji je usmjeren  prema istini i razotkrivanju licemjera-štetočina. (Evropa kaže: "Sudovi ne funkcioniraju" pa normalno da ne funkcioniraju kad kvarna većina tamo radi što hoće a poznati odvjetnici nemoralno zarađuju za svoje prljave rabote jer kako drugo shvatiti obranu kriminalaca). Skinimo maske i kažimo da smo ljudi i ne pravimo se sveti i bezgrešni jer tako pljujemo vjeru i obmanjujemo narod s kojim živimo.

Za Hrvatsku bez licemjera spremni!

Ante

*******************************************************

Užasnut sam ovim što sam upravo saznao, da novine u HR osudjuju vaš potez da objavite postojanje Severinine snimke. Apsolutno je bezlično da oni koji svakodnevno pokazuju slike poginulih na cestama, njihova mrtva i izmasakrirana tjela – da si naravno povećaju tiražu, sada vama popuju da je griješno pokazati da i Severina radi to što i svi drugi.

 

Snimku sam pogledao i vrlo ju je jednostavno naći na KAZAA-i i sve je to po meni OK. Malo su se zaigrali, pa su kazetu negdje izgubili, pa smo mi sada svi to vidjeli... i što, nikom ništa, nitko nije umro, nikom nije pala dlaka s glave, a Seve vas sada tuži jer ste eto rekli istinu. Čudna će to biti demokracija u HR ako njoj to prođe na sudu.

 

Alan

*******************************************************

Sve do dana današnjeg sam se nekako uspijevao suzdržavati od komentara na konto cjelokupnog malograđanskog morala, koji je glavni motor pokretač društva, ne hrvatskog već cjelokupnog, ako ne zemaljskog, a onda sigurno ovog kome hrlimo, zapadnjačkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Da ne bih oduzimao previše vremena sada vjerojatno poprilično zaposlenom Uredništvu želim samo izraziti svoju podršku načinu, stavu i smjeru koji prikazujete. Također bih izrazio nadu da će vam poći za rukom obraniti se od združenih čopora malograđanske stoke koja se sprema za vojnu naproti Vas.

 

Bojim se da živimo u nekvalitetnom društvu koje životari iz dana u dan, i koje nema snage, volje, srca i ljudskosti suprotstaviti se puno gorim stvarima koje zadiru i svakodnevno ugrožavaju egzistenciju većine građana Republike Hrvatske (možda bolje Rvacke), a nekmoli staviti na marginu nebitnu stvar kao što je dostupnost dvanaestominutnog clipa lošeg sexa tridesetdvogodišnjakinje koja je izdala nekoliicnu albuma i koju većina građana Rvacke smatra Rvackom djevcom na Internetu.

 

Andrej

 

*******************************************************

Samo bih vam želio javiti, možda ako ne znate, da se snimka već uveliko distribuira po Sarajevu, a i cijeloj BiH. Jednostavno do kraja današnjeg dana ili sutrašnjeg ne vjerujem da će biti osobe koja ju nije vidjela. Eto jedna mala informacija iz BiH, od urednika portala www.sarajevo-x.com.


Želio bih da znate da portal sarajevo-x.com u potpunosti podržava index.hr i da je zaista sramotno da vas optužuju za objavljivanje snimke.

 

Mario Šimić, urednik portala www.sarajevo-x.com

*******************************************************

 

S obzirom da je filmski uradak već bio na mreži, Index.hr nije mogao nikako spriječiti njegovo raspačavanje. No zasigurno ga je ubrzao...Ali za koliko? Dan, dva? Uvjeren sam da to nije objavio Index.hr prvi, objavile bi neke od dnevnih novina ili drugih web portala, uostalom kao što su i napravili sa malim zakašnjenjem... Svakom tko je imalo upoznat sa prilikama na mreži, jasno bi mu bilo da jednom kad se lavina pokrene nemoguće ju je zaustaviti i da ne postoji ta sila na svijetu koja razmjenu može zaustaviti


Tvrtko

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara