Roditelji pretučenog 17-godišnjaka: Bio je to divljački napad na maloljetnika, a ne navijačka tuča!

Foto: nasice.com

ZBOG napisa u pojedinim medijima i demantiranja istih, portalu nasice.com obratili su se roditelji pretučenog gimnazijalca Srednje škole Isidora Kršnjavog iz Našica. Za portal su ispričali što se jučer odgodilo njihovom 17-godišnjem sinu.

Oko 13.30 sati u parku u Našicama 17-godišnjak i njegova četiri prijatelja, jedan učenik 1. razreda srednje škole, ostali 2. razreda, prelazili su most koji dijeli Veliki park od puta za Šipovac. U tom trenutku bez ikakvog upozorenja 17-godišnjaka su napale dvije muške osobe, pričaju roditelji.

Udarivši ga s  leđa u stražnji dio glave, srušili su ga na pod, te  ga  nogama nastavili udarati po tijelu i glavi. Pri tome su drugom njegovom prijatelju zaprijetili kako će i njega istući, ali se on uspio istrgnuti, navode roditelji.

Maloljetnika su, ističu, nastavili tući nogama, a dječak koji se uspio otrgnuti počeo je zazivati policiju, nakon čega su dva napadača navukli kapuljače na glavu te pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima svjedoka napad je trajao oko 30-tak sekundi, ali dovoljno da su pretučenom srednjoškolcu slomili nos, natukli rebra, razbili arkadu, podljevima krvi zatvorili oko, te zadali plavice po drugom oku i po ušima, piše portal.

Mladić je, pričaju roditelji, od prvog udarca pao na pod u polusvjesno stanje, te se pola događaja zapravo ni ne sjeća, pošto se napad dogodio iznenada i s leđa. A nakon što su se napadači povukli, ostali učenici koji su sve mogli samo promatrati iz sigurne udaljenosti maloljetnika su odnijeli do Radija Našice te je odande prevezen u bolnicu.

Roditelji izričito negiraju povezanost sa navijačkim strastima što je navedeno u nekoliko medija, jer njihov 17-godišnji sin nije pripadnik niti jedne strane nogometnih navijača. Oni smatraju da je ovo bio divljački napad  dvoje punoljetnih osoba na maloljetnika.

Roditelji mole sve koji nešto znaju o ovom događaju da se obrate policiji jer njihov sin zbog nesvjestice nije vidio napadače. Nadu polažu u policijsku istragu da će se pronaći napadači i propisno kazniti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara